19 Απρ 2024
READING

The Newtons Laboratory και Green Cola δίνουν απαντήσεις σε κάθε δίλημμα

2 MIN READ

The Newtons Laboratory και Green Cola δίνουν απαντήσεις σε κάθε δίλημμα

The Newtons Laboratory και Green Cola δίνουν απαντήσεις σε κάθε δίλημμα

Προβάλλεται ήδη η νέα καμπάνια που δημιούργησε η The Newtons Laboratory για την Green Cola, η οποία στηρίζεται στη διαφορετικότητα που αναζητά ο καθένας από το αναψυκτικό του, δίνοντάς του το κάτι παραπάνω.

Ψαγμένη, ή και όχι, φιλότεχνη κάνει τη δική της κριτική για ένα έργο τέχνης. Ποιο είναι το πραγματικό έργο τέχνης, όμως; Pro, ή και όχι, μπασκετμπολίστας κάνει δηλώσεις για την ομάδα του. Ποιο είναι το μυστικό του, όμως; Δυνατός, ή και όχι, player ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Ποιο είναι το πραγματικό ταλέντο, όμως; Η απάντηση στα διλήμματα αυτά βρίσκεται στη νέα γεύση Green Cola.

Η νέα καμπάνια της Green Cola αποτελείται από τρεις διαφορετικά σποτ με αντίστοιχες ιστορίες, όπου παρουσιάζονται οι ήρωες να βγαίνουν από μια αμήχανη ή δύσκολη θέση, αυτοσχεδιάζοντας εμπνεόμενοι από τα χαρακτηριστικά της Green Cola. Φυσικά, πάνω στον ενθουσιασμό τους, θα παρασυρθούν και θα πουν μια κουβέντα παραπάνω, δίνοντας ένα χιουμοριστικό twist στην κάθε ιστορία. Η κατάληξη, όμως, παραμένει η ίδια. Η Green Cola τούς προσφέρει έμπνευση που τους βγαίνει φυσικά.

H καμπάνια θα τρέξει σε TV, radio, OOH και digital μέσα (YouTube, SoMe, Internet, Spotify).

Η εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε τη συνολική επιμέλεια παραγωγής των ταινιών είναι η TopCut Modiano, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Ρέντη.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.