Ρόμπυ Μπουρλάς-CEO Public Group | “Το Public Group δημιουργεί το OmniRetail του μέλλοντος για τους πελάτες”

Με αφετηρία το iRepair με το οποίο συνέπραξε για να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο στον τομέα της επισκευής και στη συνέχεια της ανακατασκευής συσκευών, το Public Group έκανε την αρχή, συστήνοντας το δικό της οικοσύστημα καινοτομίας, το οποίο ενίσχυσε στη συνέχεια και με νέες επενδύσεις.

Σε συνέντευξή του στο THETOTALBUSINESS o CEO του Public Group, Ρόμπυ Μπουρλάς αναφέρεται στο ρόλο που διαδραματίζει το Public Capital Partners στον τομέα της καινοτομίας. Ο επενδυτικός φορέας ξεκίνησε με κεφάλαια 20 εκατ. ευρώ, τα οποία εξάντλησε και αναμένεται να αξιοποιήσει προσεχώς νέα κεφάλαια που προορίζονται για νέες επενδύσεις. 

Eπίσης προχώρησε σε μια νέα επένδυση στον τομέα και ειδικότερα στην εταιρεία SVUUM, με στόχο την ανάπτυξη του πιο πελατοκεντρικού και καινοτόμου «Hand to Hand Delivery» στην Ελλάδα. Η επένδυση υλοποιείται από τον επενδυτικό βραχίονα Public Capital Partners. Στις τοποθετήσεις του επενδυτικού βραχίονα του ομίλου ήταν και τα lockers συνεργαζόμενη με την Emma Capital (γνωστή από τον ΟΠΑΠ), με τοποθέτηση στη Box Now, στο πλαίσιο επενδύσεων που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στο last mile, ενώ στις τοποθετήσεις της είναι και αυτή στην πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών, Klarna.

Στα επόμενα βήματα είναι και επενδύσει στον τομέα του ΑΙ, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση των data που αποτελούν το μέλλον παγκοσμίως.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του CEO του Public Group: