Trending Now: Headphone Hair Growth Headsets

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η τριχόπτωση, που επηρεάζει πάνω από το 50% του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, είναι η πιο κοινή αιτία αραίωσης των μαλλιών τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Η γενετικά καθοδηγούμενη αυτή κατάσταση δεσμεύει και στερεί από τους θύλακες της τρίχας οξυγόνο και βασικά θρεπτικά συστατικά, παρατείνοντας τη φάση της ηρεμίας και συντομεύοντας τη φάση της ανάπτυξης. Στις γυναίκες, η τριχόπτωση συνήθως εμφανίζεται ως συνολική λέπτυνση και διεύρυνση της μέσης γραμμής. Στους άνδρες, εμφανίζεται ως φαλάκρα και υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών.

Απέναντι στο πρόβλημα αυτό, την απάντηση φιλοδοξεί να δώσει η συσκευή CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device, που παρέχει μια μη επεμβατική λύση για όσους αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή αραίωση μαλλιών προκειμένου να τους βοηθήσει να την καταπολεμήσουν με έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο.

Η συσκευή που θυμίζει κράνος, είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από 120 LED που εκπέμπουν φως σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής και παρέχουν φωτοθεραπεία χαμηλού επιπέδου (LLLT) ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Το εγκεκριμένο από τον FDA gadget βοηθά στην αναστροφή των επιπτώσεων της τριχόπτωσης και αποδίδει τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που ακολουθούν συστηματική θεραπεία 16 εβδομάδων, σε συνεδρίες 10 λεπτών την ημέρα.

Η συσκευή CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device συνδυάζεται με ακουστικά με δυνατότητα Bluetooth για να μπορούν οι χρήστες να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική ή το αγαπημένο τους περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.