Συνεργασία των S/M Χαλκιαδάκης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την εκπαίδευση των εργαζομένων τους

Τα super markets Χαλκιαδάκης συνεχίζουν να επενδύουν στους ανθρώπους τους, προωθώντας την εξέλιξη τους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, σε συνεργασία με τα πιο αξιόλογα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της Ακαδημίας Χαλκιαδάκη, προσέφεραν τη δυνατότητα σε 20 νέα στελέχη τους, να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων εξελίξεων στο χώρο του λιανεμπορίου. Η προετοιμασία και υλοποίηση του σεμιναρίου έγινε από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κύριο Γεώργιο Μπάλτα. Το ειδικά διαμορφωμένο για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. εξ αποστάσεως πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο “Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Χαλκιαδάκη” αποτελούνταν από 5 θεματικές ενότητες σε βασικές μικροοικονομικές και μακροοικονομικές έννοιες, σε τεχνικές και διαδικασίες πώλησης καθώς και κατανόησης της συμπεριφοράς του πελάτη στο λιανικό εμπόριο σήμερα.

Όλοι οι εργαζόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 50 ωρών παρακολούθησης στο διάστημα από τον Ιανουάριο ως και τον Μάρτιο. Αφού πέρασαν με επιτυχία τις αντίστοιχες εξετάσεις, παρέλαβαν το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εξέλιξη των εργαζομένων μας έρχεται μέσα από την συνεχή εκπαίδευση τους, τόσο σε εργασιακά θέματα, όσο και σε θέματα αυτοβελτίωσης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Γιατί στα super markets Χαλκιαδάκης ο πραγματικός μας πλούτος είναι οι άνθρωποί μας.