25 Απρ 2024
READING

Οι ασίγαστες φωνές της Soho Square για την μπίρα Μάμος

1 MIN READ

Οι ασίγαστες φωνές της Soho Square για την μπίρα Μάμος

Οι ασίγαστες φωνές της Soho Square για την μπίρα Μάμος

Ακολουθώντας την φιλοσοφία των προηγούμενων διαφημίσεων και με μια πρωτοποριακή αισθητική, η δεύτερη καμπάνια της μπίρας Μάμος με την υπογραφή της Soho Square, δίνει φωνή στην πραγματική ιστορία του Πέτρου Μάμου, με τη βοήθεια της Τζένης Καρέζη, του Θόδωρου Αγγελόπουλου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

«Πολλές οι φωνές και ασίγαστες που αντηχούν μες στο κεφάλι όλων μας, λίγο πριν τολμήσουμε το πρώτο βήμα. Άλλες θα λένε “όρμησε” κι άλλες θα λένε “όχι”», ακούγεται στην καμπάνια σε ένα κάλεσμα προς το κοινό να αναρωτηθεί ποια από αυτές τις αντικρουόμενες φωνές πρέπει να ακούσει.

Όλες οι εμβληματικές μορφές της καμπάνιας -από τον Πέτρο Μάμο, την Τζένη Καρέζη, το Θόδωρο Αγγελόπουλο μέχρι την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου- ήρθαν αντιμέτωπες με το συγκεκριμένο δίλημμα στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και η ιστορία τους παρακινεί τους ανθρώπους να σιγήσουν τις φωνές που δημιουργούν αμφιβολία και να τολμήσουν το πρώτο βήμα.

Η ταινία δημιουργήθηκε με μεικτή τεχνική γυρίσματος και animation. Την παραγωγή ανέλαβε η Foss Productions, τη σκηνοθεσία ο Fernando Livschitz, τον σχεδιασμό και το animation οι Tigrelab και το post production η Faust, ενώ τη μουσική έγραψε ο Λευτέρης Σαμψών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.