30 Απρ 2024
READING

Συνεργασία των ΟK! Anytime Markets με το Harvard Business School

1 MIN READ

Συνεργασία των ΟK! Anytime Markets με το Harvard Business School

Συνεργασία των ΟK! Anytime Markets με το Harvard Business School

Τα OK! Anytime Markets είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν στην Αθήνα ομάδα φοιτητών του προγράμματος Μaster in Βusiness Αdministration (MBA) του Harvard Business School για μία εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος FIELD Immersion. 

 Η OK! Anytime Markets A.E. επιλέχθηκε σαν ένας από τους συνεργάτες του προγράμματος που υλοποιήθηκε σε 15 πόλεις σε 15 κράτη που συνολικά φιλοξένησαν περισσότερους από 1.000 φοιτητές του Harvard Business School. 

Το FIELD Immersion είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να αναπτύξει και να ενδυναμώσει την ικανότητα των φοιτητών να διευθύνουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά διαφορετικού τύπου επιχειρήσεις. Σε συνεργασία με την διοίκηση εξέτασαν τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς και αποκόμισαν εμπειρίες τις οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν τα θεωρητικά μαθήματα. 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με το Harvard Business School και την ευκαιρία να προσφέρουμε στους φοιτητές του προγράμματος μία σημαντική εμπειρία μάθησης βασισμένη σε πραγματικές συνθήκες της αγοράς στα καταστήματα μας» ανέφερε ο Διευθύντρια Μάρκετινγκ της OK! Anytime Markets A.E. κα. Μαρία Αρτίκη. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.