27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Little Things – Peek-a-Boo

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Little Things – Peek-a-Boo

Campaign of the Day: The Little Things – Peek-a-Boo

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που μερικές φορές μας προσφέρουν τη μεγαλύτερη χαρά. Και είναι ακόμη πιο ευχάριστο όταν αυτές οι στιγμές προκύπτουν ξαφνικά – σαν τις μικρές αφορμές που έχει ένας μπαμπάς να παίξει κρυφτό με την κόρη του, ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτή την ιδέα πραγματεύεται η τελευταία καμπάνια “Peek-a-Boo”, που αναπτύχθηκε από το agency Johannes Leonardo, για λογαριασμό της Volkswagen με στόχο την προώθηση του νέου ηλεκτρικού οχήματος ID.4. Σε μόλις 30” αποτυπώνει μια στιγμή ακούσιας χαράς μεταξύ τους, που πυροδοτείται από τη λειτουργία Intuitive Sit-to-Start της VW, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και μια τόσο προηγμένη τεχνολογία είναι ουσιαστικά ακίνδυνη.

Γιατί όμως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ένιωσε την ανάγκη να τονίσει κάτι τέτοιο; Παρατηρείται μια επιφύλαξη στο καταναλωτικό κοινό κατά τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αφού πολλοί δυνητικοί αγοραστές “εκφοβίζονται” από την τεχνολογική, περίπλοκη και φουτουριστική φύση των EVs.

Η καμπάνια παρουσιάζει πώς η μετάβαση σε ένα ID.4 είναι εύκολη και ελκυστική, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως λειτουργίες όπως η Intuitive Sit-to-Start του ID.4, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εμπειρία οδήγησης πιο φυσική.

Η καμπάνια με τίτλο “Peek-a-Boo” προβάλλεται ήδη στις Η.Π.Α. στην τηλεόραση, στα digital και τα social media, ενώ προβλέπεται να ακολουθήσει ένα δεύτερο σποτ, το “Light Tease” που θα αναδεικνύει μια άλλη καινοτόμα λειτουργία του νέου οχήματος της VW.

https://www.youtube.com/watch?v=0viJsiwHMT0&t=1s

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.