25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Prehistoric Planet 2

2 MIN READ

Campaign of the Day: Prehistoric Planet 2

Campaign of the Day: Prehistoric Planet 2

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια διαφορετική καμπάνια επέλεξε η Apple TV+, προκειμένου να επικοινωνήσει την έναρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς “Prehistoric Planet”. Αρχικά συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη David Popa για να δημιουργήσει μια σειρά γιγαντιαίων εικόνων τριών εμβληματικών δεινοσαύρων, του Τυραννόσαυρου Rex, του Τρικεράτοπα και του Hatzegopteryx.

Οι τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία και τη Φινλανδία παρουσιάζουν την πιο αυθεντική και αληθινή αναπαράσταση του πώς θα έμοιαζαν αυτά τα απίστευτα ζώα. Κάθε ένα από τα σχέδια κατασκευάστηκε με φυσικά υλικά, όπως γήινες χρωστικές ουσίες, αλεσμένα κοχύλια, κάρβουνο και κιμωλία.

Τη διαδικασία κατέγραψε ο φακός σε ένα τηλεοπτικό σποτ παραγωγής της MPC Episodic που στόχο έχει να προβάλει τη μεταφορά των προϊστορικών αυτών ζώων από την απολιθωμένη τους μορφή σε μια πραγματικότητα που παραπέμπει σε κινηματογραφικό σετ.

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς αρχίζει θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια που θα μεταφέρουν τους θεατές 66 εκατομμύρια χρόνια πίσω σε αφήγηση του Sir David Attenborough. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γερμανός συνθέτης Hans Zimmer έδωσε επίσης τα διαπιστευτήριά του στο έργο, δημιουργώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο soundtrack για τη σειρά.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.