25 Απρ 2024
READING

Τα Νέα και η The Newtons Laboratory δίνουν απαντήσεις

1 MIN READ

Τα Νέα και η The Newtons Laboratory δίνουν απαντήσεις

Τα Νέα και η The Newtons Laboratory δίνουν απαντήσεις

Οι άνθρωποι ζουν στην εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν συνεχώς. Κάθε μέρα εμφανίζονται νέες τεχνολογίες, νέα δεδομένα, μαθαίνουν νέες λέξεις που δεν γνωρίζουν ακριβώς τη σημασία τους. Έτσι, αφού ο άνθρωπος είναι ον που δεν σταματά να αναρωτιέται και να ανακαλύπτει, προκύπτουν συνεχώς νέα ερωτήματα και νέες απορίες, με αποτέλεσμα να ψάχνουν απαντήσεις.

Τις απαντήσεις στην καθημερινή τους ενημέρωση, με εγκυρότητα και τεκμηρίωση, φιλοδοξούν να δώσουν “Τα Νέα”, μία εφημερίδα με κύρος και ιστορία. Η εφημερίδα εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 28 Μαΐου 1931 με την ονομασία “Αθηναϊκά Νέα” ενώ το 1945 έλαβε τη σημερινή ονομασία της.

Η καμπάνια που δημιούργησε η The Newtons Laboratory με τίτλο “Νέα δεδομένα. Νέες τεχνολογίες. Νέες συνήθειες. Οι ερωτήσεις είναι πολλές και οι απαντήσεις είναι στα Νέα” ξεχωρίζει για τη χρήση 3D animation και motion design.

Προβάλλεται ήδη σε τηλεόραση, print, ραδιόφωνο, digital Μέσα (YouTube, SoMe, Internet) και display campaign.

Η εταιρεία που ανέλαβε τη συνολική επιμέλεια παραγωγής της ταινίας είναι η Yeti Pictures. Αναλυτικά, οι συντελεστές που συνεισέφεραν στην καμπάνια είναι οι: Yeti Pictures, Till Noon (Art Direction), Yeti Pictures (Direction, 3d Animation, Motion Design), Till Noon (Graphic Design), Oxyzed (Music) και Bounce Music Audio (Vo mix).

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.