26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Colour Of Greatness

1 MIN READ

Campaign of the Day: The Colour Of Greatness

Campaign of the Day: The Colour Of Greatness

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μπορεί το μεγαλείο του αθλητισμού να έχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα; Κι όμως. Η BBDO δημιούργησε μια νέα ευφάνταστη καμπάνια για το Gatorade προκειμένου να τονίσει ότι το ενεργειακό ποτό βρίσκεται πίσω από κάθε προπόνηση. Πίσω από κάθε σταγόνα ιδρώτα. Πίσω από κάθε παιχνίδι. Πίσω από κάθε τουρνουά. Πίσω από κάθε ήττα και νίκη.

Αξιοποιώντας το εύρημα της αποτύπωσης του χρώματος του Gatorade -κόκκινο από το ενεργειακό ποτό με γεύση Εξωτικά Φρούτα και μπλε για εκείνο με γεύση Gool Blue- στη γλώσσα των αθλητών, το agency διαπίστωσε ότι υπήρχε ένας απλός τρόπος να δείξει την απανταχού παρουσία του Gatorade, επικοινωνώντας ένα απλό διαφημιστικό μήνυμα με tagline “The Colour Of Greatness”.

Χωρίς ρετούς ή επεξεργασία, χρησιμοποιώντας 100% πραγματικές φωτογραφίες που βρέθηκαν σε image banks από όλο τον κόσμο και αποτυπώνουν στιγμές χαράς και θριάμβου από αγώνες σε όλο τον κόσμο, το ενεργειακό ποτό κατάφερε να αποτυπώσει με τον πιο απλό τρόπο πώς όταν ισχυριζεται ότι βρίσκεται πίσω από το μεγαλείο του αθλητισμού, το εννοεί – και το κάνει πραγματικότητα.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.