01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Mexican Bread-Inspired Sneakers

1 MIN READ

Trending Now: Mexican Bread-Inspired Sneakers

Trending Now: Mexican Bread-Inspired Sneakers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Adidas Mexico λάνσαρε αποκλειστικά στη μεξικανική αγορά το εμβληματικό μοντέλο Superstar σε μια νέα μορφή, αντλώντας έμπνευση από το γλυκό παραδοσιακό ψωμί concha. Η νέα σειρά σχεδίων είναι φτιαγμένη για να μοιάζει με το ψωμί, με περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως το σχέδιο με κορδόνια και το branding Three Stripe κατά μήκος του επάνω μέρους.

Συνολικά, αποπνέει μια ελαφριά αίσθηση προβιάς, σαν την ανάγλυφη υφή του ψωμιού. Η δε χρωματική παλέτα παραπέμπει επίσης στις αποχρώσεις του concha. Υπάρχουν τονικές επιλογές που επηρεάζονται από τις γεύσεις σοκολάτας, βανίλιας ή φράουλας, γι’ αυτό και τα Superstar Concha διατίθενται σε τρία αντίστοιχα χρώματα.

Για να συνδεθεί μάλιστα με την τοπική κοινότητα της γειτονιάς Roma της Πόλης του Μεξικού, που φημίζεται για τα παραδοσιακά ψωμιά, η Adidas συνεργάστηκε με τα αρτοποιεία Tomasa και Santas Conchas για να τοποθετήσει σχετικό διαφημιστικό υλικό για τις τρεις εκδοχές του iconic sneaker.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.