18 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Dreamzzz

2 MIN READ

Campaign of the Day: Dreamzzz

Campaign of the Day: Dreamzzz

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Φανταστικά πλάσματα εμφανίστηκαν σε τρεις μεγάλες μητροπόλεις για να εγκαινιάσουν τη νέα σειρά παιχνιδιών του εμβληματικού δανέζικου κατασκευαστή παιχνιδιών και το λανσάρισμα μιας ανάλογης σειράς στο YouTube – όλα υπό τον τίτλο “Dreamzzz”.

Η Lego παρουσίασε για το λόγο αυτό μια ολόκληρη σειρά από φανταστικούς χαρακτήρες με τρισδιάστατες διαφημιστικές πινακίδες στο Piccadilly Circus του Λονδίνου, στην Times Square της Νέας Υόρκης και στο Shinjuku του Τόκιο για να προωθήσει τη νέα αυτή σειρά.

Ζωντανεύοντας έναν κόσμο φαντασίας και δημιουργικότητας, η καμπάνια εξερευνά τι συμβαίνει όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα – και αυτές οι απίστευτες τρισδιάστατες διαφημιστικές πινακίδες δημιουργούν αυτή την πραγματικότητα για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στις μεγάλες διαφημιστικές οθόνες εμφανίζονται ο Zian, η γιγαντιαία ιπτάμενη κουκουβάγια γάτα, το επικό Crocodile Car και ο πράσινος γλοιώδης βοηθός Z-Blob, όλοι βασικοί πρωταγωνιστές στη σειρά 10 επεισοδίων στο YouTube.

Η καμπάνια είχε ως στόχο να νιώσουν τα παιδιά -μικρά και μεγάλα που παρακολουθούν τη σειρά της Lego στο YouTube- ότι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έναν κόσμο ακόμη και των πιο τρελών ονείρων τους.

Το έργο δημιουργήθηκε από την εσωτερική δημιουργική ομάδα της μάρκας Our Lego Agency (OLA) και υλοποιήθκε σε συνεργασία με τις εταιρείες Amplify και Inertia Studios.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.