23 Απρ 2024
READING

Ο ΟΠΑΠ με την McCann Athens για την γενιά που αξίζει τα πάντα

1 MIN READ

Ο ΟΠΑΠ με την McCann Athens για την γενιά που αξίζει τα πάντα

Ο ΟΠΑΠ με την McCann Athens για την γενιά που αξίζει τα πάντα

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που έχει θεσπίσει, ο ΟΠΑΠ στηρίζει ουσιαστικά τον αθλητισμό, την υγεία και την επιχειρηματικότητα. Και φροντίζει να επικοινωνήσει όλες τις δράσεις του στους τρεις αυτούς πυλώνες μέσα από μια καμπάνια με τη σφραγίδα της McCann Athens.

Στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, οι θεατές παρακολουθούν ένα μικρό παιδί που ταξιδεύει στο μέλλον, το δικό του μέλλον, και παρατηρεί τον εαυτό του, μέσα από διαφορετικές στιγμές που το περιμένουν. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των στιγμών, αποτελεί ο ΟΠΑΠ, που είναι δίπλα του σε κάθε του δράση και επιλογή.

Ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” και “Π. & Α. Κυριακού”. Στηρίζει 178 ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και 18.000 μικρούς αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Μέσα από το πρόγραμμα επιχειρηματικότητα ΟΠΑΠ Forward υποστηρίζει 69 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δημιούργησε 2.847 άμεσες και 23.083 έμμεσες θέσεις εργασίας.

Με βασικό μήνυμα «Κάνουμε περισσότερα για τη γενιά που αξίζει τα πάντα», η νέα επικοινωνία παρουσιάζει το έργο του προγράμματος, αναδεικνύοντας τη δέσμευση του ΟΠΑΠ να βρίσκεται πάντοτε κοντά στη νέα γενιά.

Την παραγωγή ανέλαβε η Boo Productions, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ben Brand.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.