19 Απρ 2024
READING

Ζενίθ και Ogilvy μάς προσκαλούν σε μοναδικές συναυλίες

1 MIN READ

Ζενίθ και Ogilvy μάς προσκαλούν σε μοναδικές συναυλίες

Ζενίθ και Ogilvy μάς προσκαλούν σε μοναδικές συναυλίες

Με την υποστήριξη της Ζeniθ θα πραγματοποιηθεί και τον φετινό Ιούνιο και Ιούλιο το Release Athens Festival. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ogilvy δημιούργησε μια 360º καμπάνια για τη νέα digital πλατφόρμα Zeniθ Power Up, από όπου οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να διεκδικήσουν προσκλήσεις για τις συναυλίες.

Το Release Athens ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το καλοκαίρι στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με βασικό χώρο την Πλατεία Νερού.

Στο χιουμοριστικό σποτ που δημιούργησε η Ogilvy, παρουσιάζονται δύο συνάδελφοι να συζητούν, με τον έναν να παραπονιέται πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ, καθώς είχαν «συναυλία» οι γάτες της γειτονιάς.

Ο άλλος, λοιπόν, του προτείνει να δει «καμιά συναυλία της προκοπής», μιας και η Ζeniθ δίνει δωρεάν εισιτήρια για το Release Athens Festival.

Η επικοινωνία εκτός από τηλεοπτικό σποτ, περιλαμβάνει digital δράσεις και προωθητικές ενέργειες στην πλατεία Νερού. Το τηλεοπτικό σποτ έγινε σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη, με Group Creative Director τον Χρήστο Κουμάντο και Creative Director τον Δημήτρη Σβαρνιά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.