Trending Now: Wellness-Focused Digital Platforms

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Routines & Reflections είναι μια ολοκαίνουργια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους πελάτες της Care/of, της μάρκας εξατομικευμένων βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, να αξιολογούν τις επιτυχίες και τις προκλήσεις της ρουτίνας τους.

Με τακτικά σημεία ελέγχου που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με τα προγράμματα ευεξίας τους και ενημερωμένες συστάσεις για τη βελτίωσή τους, η ψηφιακή πλατφόρμα είναι ένα μοναδικό εγχείρημα για την ενσυνειδητότητα και τη φροντίδα της μάρκας.

Το Routines & Reflections αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας “Do Less, Feel More” της Care/of και θεωρείται η πρώτη και μοναδική ψηφιακή εμπειρία που έχει δημιουργηθεί από ένα brand βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, ως απάντηση στο χάσμα επικοινωνίας και feedback που είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν με τους πελάτες του.

Η εμπειρία Routines & Reflections της Care/of είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή για κινητά. Οι χρήστες αφού απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο που καθορίζει το πρόγραμμα λήψης των προϊόντων της εταιρείας, μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να αποκτούν πρόσβαση σε συστάσεις και με αυτόν τον τρόπο έρχονται ουσιαστικά πιο κοντά στη μάρκα.