26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: A Little More Confusing

2 MIN READ

Campaign of the Day: A Little More Confusing

Campaign of the Day: A Little More Confusing

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Τα πράγματα μπερδεύονται ξανά στο νέο σποτ της Burger King με αφορμή την προώθηση του νέου της plant based μενού, που περιλαμβάνει ακόμη και τα πιο δημοφιλή της chicken nuggets.

Το βραβευμένο με Cannes Lions Gold πρώτο επεισόδιο της καμπάνιας το 2021, σε συνεργασία και με την Ogilvy, αποτύπωνε διλήμματα ενηλικων: Εργαζόμαστε από το σπίτι ή ζούμε στη δουλειά; Μπορούμε πραγματικά να κατακτήσουμε μια δεξιότητα αφού παρακολουθήσουμε ένα διαδικτυακό masterclass; Πρέπει να φτερνιζόμαστε στους αγκώνες μας και να εξακολουθούμε να χτυπάμε τους αγκώνες μας όταν συναντάμε άλλουσ ανθρώπους; Όλα στο πλαίσιο προώθησης του σάντουιτς Το Impossible Whopper.

Τον Απρίλιο του 2022 με αφορμή το λανσάρισμα τότε των νέων chicken nuggets φυτικής προέλευσης, η Burger King συνεργάστηκε ξανά με το δημιουργικό πρακτορείο David Madrid για να δημιουργήσει το “Even More Confusing Times”, όπου κυριαρχούν ξανά μπερδεμένες καθημερινές καταστάσεις. Είναι μια φιλική προς το περιβάλλον αγορά της Black Friday καλή για τον πλανήτη ή παραμένει μια καλή ιδέα; Πρέπει να διαγράψετε εκείνο το μήνυμα που στείλατε στον πρώην σας; Είναι το Μαξ όνομα σκύλου ή αγοριού;

Και τώρα, στο τρίτο κεφάλαιο της καμπάνιας “Confusing Times”, η Burger King εστιάζει στο πώς εκλαμβάνουν τα παιδιά, οι μικροί καταναλωτές, όσα συμβαίνουν γύρω τους. Το “A Little More Confusing” προσεγγίζει με έναν αφοπλιστικά χιουμοριστικό τρόπο και μια διαφορετική οπτική γωνία κάθε μικρό ερώτημα που δημιουργείται στα παιδιά. Το νέο plant based menu της Burger King φιλοδοξεί να τα ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο.

Γιατί αυτό το κτίριο είναι τόσο μεγάλο αφού είναι μόλις δύο ετών; Ένα βάζο με μπισκότα παραμένει βάζο με μπισκότα αν δεν υπάρχουν μπισκότα μέσα; Το σάντουιτς με φυτικά chicken nuggets που τρώει ο μπαμπάς, σχολιάζοντας ότι “μοιάζει σαν πραγματικό κοτόπουλο”, πιάνεται για λαχανικό;

Η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια και, σύμφωνα με την τελευταία καμπάνια της Burger King, ούτε και η σύγχυσή τους για απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.