19 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Perfect Moments Secondi

2 MIN READ

Campaign of the Day: Perfect Moments Secondi

Campaign of the Day: Perfect Moments Secondi

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, Stanley Tucci, γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Citadel” στο Amazon Prime Video, δείχνει πόσο καλά ταιριάζει το San Pellegrino Essenza με το ιταλικό φαγητό και την καλή παρέα το καλοκαίρι.

Η ιταλοαμερικανή του καταγωγή εξάλλου αποτέλεσε την αφορμή για το premium water brand της Nestlé Waters -με εξίσου ιταλικές καταβολές από το 1899- να συνεργαστεί μαζί του για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022, προκειμένου από κοινού να προβάλλουν τα θετικά στοιχεία του ιταλικού τρόπου ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας, έχουν προηγηθεί σποτ και προωθητικές ενέργειες για τη θέση του San Pellegrino σε ένα γεύμα, για το ταξίδι του Tucci στην πόλη San Pellegrino Terme -απ’ όπου προέρχεται το μεταλλικό νερό-, για συνταγές φαγητού και ποτού με το brand.

Αντίστοιχα τώρα, η καλή παρέα, τα μεσογειακά βοτανικά στοιχεία, οι μικρές gourmet μπουκιές φαγητού, η ανεμελιά κάτω από την καλοκαιρινό ήλιο, συνθέτουν ένα σκηνικό που επιστρέφει και στο νέο διαφημιστικό σποτ “Perfect Moments Secondi” με τη δημιουργική σφραγίδα της Ogilvy, για την προώθηση του νέου του προϊόντος S. Pellegrino Essenza, το αρωματισμένο μεταλλικό νερό της μάρκας.

Μπορεί να φαίνεται απλή ως ιδέα, ωστόσο αποτελεί την ουσία της βαθιά ριζωμένης φιλοσοφίας του water brand στην ιταλική κουλτούρα, την οποία η Nestlé Waters φιλοδοξεί να μεταφέρει στην αμερικανική αγορά. Ανεξάρτητα από την περίσταση, από τις βραδιές πίτσας στο σπίτι μέχρι το δείπνο κάτω από τον ήλιο ή ένα πικ νικ, το αρωματισμένο S. Pellegrino Essenza θέλει να ταυτιστεί άρρηκτα με κάθε εμπειρία ιταλικότητας.

Για το λόγο αυτό, τόσο το πρώτο σποτ όσο και τα υπόλοιπα πέντε, διάρκειας 15 δευτερολέπτων, θα προβάλλονται σε ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια της εταιρείας, όλα υπό τη σχεδιαστική επίβλεψη της Ogilvy.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.