20 Απρ 2024
READING

Η Μythos βρίσκεται δίπλα σε όλους με τη βοήθεια της BBDO

3 MIN READ

Η Μythos βρίσκεται δίπλα σε όλους με τη βοήθεια της BBDO

Η Μythos βρίσκεται δίπλα σε όλους με τη βοήθεια της BBDO

Το σλόγκαν Παντού Υπάρχει Ένα «Είμαι Δίπλα Σου» προτεραιοποιεί την ισότητα και τη συμπερίληψη και βάζει τέλος στους αποκλεισμούς, στην πρώτη καθολικά προσβάσιμη καμπάνια που δημιούργησε η BBDO για τον Μύθο. Μία καμπάνια που δίνει φωνή σε πραγματικές ιστορίες 7 αληθινών ανθρώπων, που πιστεύουν πως η χαρά μπορεί να μας χωρέσει όλους. Άνθρωποι που με το παράδειγμά τους κάνουν την υπέρβαση για όλους μας και σβήνουν αποκλεισμούς, διακρίσεις και “δεν γίνεται”.

Από την Κατερίνα Βρανά και τους Cool Crips που γκρεμίζουν τα όρια της αναπηρίας μέχρι την Electric Mama, την πρώτη Αθηναία tattoo artist που έσπασε το ανδρικό άβατο στα τατουάζ, την Αλεξία την εμπνεύστρια του πρώτου plus size πρακτορείου μοντέλων και τα κορίτσια WLG Female Stars, της πρώτης γυναικείας ομάδας gaming, που γκρέμισαν τα στερεότυπα που συνοδεύουν τις γυναίκες. Από τον Νεκτάριο που τα άφησε όλα για να φροντίσει κακοποιημένα ζώα στο Athens Happy House, μέχρι τον SAME84 που δημιουργεί graffiti που αλλάζουν τον κόσμο.

Και για να βεβαιωθεί η εταιρεία πως το μήνυμά της θα φτάσει σε όλους και κυρίως θα φτάσει σωστά, με τη βοήθεια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων V+O Communication απευθύνθηκε στον Σ.Κ.Ε.Π., τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους που έχει αφιερωθεί στη δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας όπου όλοι θα αισθάνονται ορατοί.

Η ομάδα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και του Μύθου μαζί με όλους τους συντελεστές του έργου, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε από τους ειδικούς, για τον τρόπο επικοινωνίας και τα εργαλεία που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν. Και στη συνέχεια σχεδίασαν όλοι μαζί μια πρωτοποριακή καμπάνια: από το τηλεοπτικό σποτ μέχρι το website και τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν οι πρωταγωνιστές του προς αξιοποίηση σε digital κανάλια, όλα είναι διαθέσιμα και σε καθολικά προσβάσιμες εκδοχές.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Ο Μύθος βάζει στόχο να καταρρίψει κάθε περιοριστικό όριο στην διασκέδαση, με ένα μπαρ, μια παραλία, ένα event τη φορά. Πώς; Διοργανώνοντας meet-ups συμπερίληψης για το κοινό, στηρίζοντας την προσβάσιμη διασκέδαση και σχεδιάζοντας με τον Σ.Κ.Ε.Π. σεμινάρια εξοικείωσης με τη διαφορετικότητα. Πάντα σε συνεργασία με την V+O Communication, η εταιρεία κάνει σε διαφορετικά touch points, τα πρώτα μικρά βήματα προς έναν πιο συμπεριληπτικό κόσμο.

Το Παντού Υπάρχει Ένα «Είμαι Δίπλα Σου» ξεκίνησε από ένα σλόγκαν. Και χάρη στις πραγματικές ιστορίες συμπερίληψης που έφερε στο φως, τα events, τα σεμινάρια, τις συνεντεύξεις, τη στενή συνεργασία με τον Σ.Κ.Ε.Π., έγινε ένα μικρό μανιφέστο συμπερίληψης και χαράς.

Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ επιμελήθηκε η Picky Productions. Η διερμηνεία σε νοηματική έγινε σε συνεργασία με τους Hands Up. Η ακουστική περιγραφή πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της Κερασίας Μιχαλοπούλου. Οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Vice και η δημιουργία των key illustrations με τους Mellow Studio.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.