27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Calm

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Calm

Campaign of the Day: The Calm

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η BMW κυκλοφόρησε την τελευταία διαφημιστική της ταινία. Και τώρα, το νέο της σποτ θα κάνει πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις 17 Μαΐου, για να παρουσιάσει το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό της όχημα, την BMW i7 M70 xDrive. Η εταιρεία, ως επίσημος συνεργάτης του φεστιβάλ, θα διαθέσει 200 τέτοια αυτοκίνητα για τη μεταφορά των κινηματογραφικών αστέρων κατά τη διάρκειά του.

Ως μια πρακτική που ακολουθεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επί 22 ολόκληρα χρόνια, οι μικρού μήκους ταινίες branded περιεχομένου της έχουν παρουσιάσει μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας, από σενάρια του Guy Ritchie, εμφανίσεις του Clive Owen και της Madonna, μέχρι μουσική από τους Σκωτσέζους ροκάδες Primal Scream.

Η νέα αυτή ταινία αποτελεί την ένδοξη συνέχεια όλων των προηγούμενων, με πρωταγωνίστρια τη Γαλλίδα ηθοποιό Pom Klementieff από τη σειρά ταινιών “Guardians of the Galaxy” και την Uma Thurman σε ένα cameo. Με τίτλο “The Calm”, η ταινία διάρκειας επτά λεπτών αποτελεί μια παγκόσμια πρώτη σιωπηλή καταδίωξη με αυτοκίνητο, όπου η ηθοποιός του “Kill Bill” υποδύεται μια μυστική πράκτορα που έχει αναλάβει να παραδώσει ένα πακέτο στις Κάννες.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Joseph Kosinski, γνωστός για το “Top Gun: Maverick”, ο οποίος διετέλεσε εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Sam Hargrave της Marvel και η μουσική σύνθεση φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Hans Zimmer.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει το teaser, ενώ η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο YouTube channel της εταιρείας μετά το φεστιβάλ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.