23 Απρ 2024
READING

Με το Aegean Pass και την The Newtons Laboratory πετάγεσαι παντού

1 MIN READ

Με το Aegean Pass και την The Newtons Laboratory πετάγεσαι παντού

Με το Aegean Pass και την The Newtons Laboratory πετάγεσαι παντού

Πυρετός στο Βερολίνο; Πάρτι στο Λονδίνο; Εταιρική παρουσίαση στην Αθήνα; Όπου και εάν βρίσκεται κανείς, μπορεί να βρεθεί παντού, γρήγορα και εύκολα, με τη χρήση του Aegean Pass, του νέου προϊοντικού πακέτου της Aegean Airlines.

Με τρία χιουμοριστικά σποτ, η The Newtons Laboratory ανέλαβε να οπτικοποιήσει και να επικοινωνήσει τη δυνατότητα να διαμορφώσει ο κάθε επιβάτης το δικό του πακέτο πτήσεων με σταθερή τιμή μέσω του Aegean Pass. Οι απολαυστικοί διάλογοι των πρωταγωνιστών τούς φέρνουν τελικά κοντά με τη βοήθεια του Aegean Pass.

Αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξει το δρομολόγιο ή το πακέτο δρομολογίων που επιθυμεί, τον αριθμό πτήσεων που θα περιλαμβάνει από 8 έως 20 καθώς και τις ελάχιστες ημέρες που θα γίνεται η κράτηση πριν από την αναχώρηση (επιλέγοντας 30, 7 ή 0 ημέρες, προσδιορίζει τον ελάχιστο αριθμό ημερών πριν από την αναχώρηση της πτήσης που μπορεί να γίνει εξαργύρωση Aegean Pass). Ενόψει θερινής σεζόν, η Aegean Airlines έχει ενεργοποιήσει και καλοκαιρινά πακέτα προς δημοφιλείς προορισμούς.

Η καμπάνια με το tagline «Aegean Pass, δεν πετάς…πετάγεσαι!» αναπτύσσεται σε τηλεόραση, digital και social μέσα.

Το δημιουργικό υπογράφει η The Newtons Laboratory, την παραγωγή η Picky Productions και τη μουσική η Bounce.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.