Trending Now: Adaptable Modularity Electric Bikes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Fabriga Modula είναι μια νέα, ευέλικτη λύση μετακίνησης και μεταφοράς προϊόντων που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την δυνατότητα να διπλώνει για εύκολη μεταφορά του στα αστικά κέντρα, αλλά και να επεκτείνεται ακολουθώντας τον οικογενειακό κύκλο ζωής.

Το ποδήλατο της ιταλικής εταιρείας Fabriga που παρουσιάστηκε στο Cargo Bike Summit στο Λονδίνο,αποτελείται από τρία τμήματα, το μέρος του κινητήρα, το τιμόνι και τη σχάρα. Η κατασκευή του ποδηλάτου που αλλάζει σχήμα, επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ή να αφαιρούν εξαρτήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους, κάτι που είναι ιδανικό για την αναβάθμισή του στο μέλλον -καθώς οι αναβάτες μεγαλώνονυ σε ηλικία- ή την αντικατάσταση εξαρτημάτων καθώς αυτά χαλάνε.

Το αρθρωτό ηλεκτρικό ποδήλατο Fabriga Modula είναι κατασκευασμένο με ηλεκτροκινητήρα για την υποστήριξη της υποβοήθησης με πεντάλ, ενώ είναι κατάλληλο για πορεία σε λοφώδες έδαφος ή μεταφορά φορτίων. Μάλιστα, μπορεί να διπλωθεί γρήγορα και εύκολα σε συμπαγές μέγεθος, καθιστώντας το ιδανικό για αποθήκευση ακόμη και σε ένα μικρό διαμέρισμα ή για μεταφορά ακόμη και στα μαζικά μέσα. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2023.