23 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Pawscription

2 MIN READ

Campaign of the Day: Pawscription

Campaign of the Day: Pawscription

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η ασφάλιση υγείας δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους. Ολοένα και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο στρέφουν την προσοχή τους στα κατοικίδια, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα έκτακτα περιστατικά.

Η Allianz Insurance, ως ο μακροβιότερος πάροχος ασφάλισης κατοικίδιων ζώων στην Ιρλανδία, συνεργάστηκε με το agency F&B Huskies για τη δημιουργία της καμπάνιας “Pawscription”, προκειμένου να επαναπροσδιορίσει την τεράστια συναισθηματική αξία που έχουν τα κατοικίδια ζώα για τους ιδιοκτήτες τους και να περάσει το μήνυμα ότι η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων δεν ωφελεί μόνο το κατοικίδιο, αλλά και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Με αφορμή έρευνες που έδειξαν στοιχεία ότι τα κατοικίδια βοηθούν στην ανακούφιση από το άγχος, προάγουν την άσκηση και βελτιώνουν ακόμη και τη γνωστική ικανότητα των ηλικιωμένων, η F&B Huskies προσπάθησε να αναδείξει οπτικά αυτή την ισχυρή σύνδεση.

Η ομάδα δημιούργησε μια σειρά έντυπων και OOH διαφημίσεων με κατοικίδια ζώα που αποτυπώνονται σε computer-generated imagery (CGI). Με μια πρώτη ματιά, οι διαφημίσεις φαίνεται να απεικονίζουν φάρμακα -χάπια και κάψουλες-. Βλέποντας πιο προσεκτικά, όμως, φαίνεται ότι πρόκειται για έξυπνα στημένες γάτες και σκύλους.

Κατασκευάζοντας κάθε πτυχή των κατοικίδιων ζώων, από τη γούνα και τα μουστάκια τους μέχρι και την τοποθέτηση των άκρων και της ουράς τους, τα κατοικίδια τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να μιμούνται το σχήμα των φαρμακευτικών προϊόντων. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η μινιμαλιστική σύνθεση αντικατοπτρίζει τον καθαρό, λιτό κόσμο των φαρμακευτικών προϊόντων, ενώ επιτρέπει στο θέμα, τα κατοικίδια ζώα, να παραμείνουν στο επίκεντρο.

Η καμπάνια αποτελείται από διαφημίσεις σε ένθετα εφημερίδων υγείας, ψηφιακά OOH που βρίσκονται μέσα και κοντά σε φαρμακεία, καθώς και σε έντυπα εθνικής κυκλοφορίας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.