27 Απρ 2024
READING

H SohoSquare Athens δημιουργεί για τις στιγμές της ΑΛΦΑ Χωρίς

1 MIN READ

H SohoSquare Athens δημιουργεί για τις στιγμές της ΑΛΦΑ Χωρίς

H SohoSquare Athens δημιουργεί για τις στιγμές της ΑΛΦΑ Χωρίς

Με tagline “Σε όλες τις στιγμές μας”, η SohoSquare Athens δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ για να συστήσει την μπίρα ΑΛΦΑ Χωρίς για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό.

Πατώντας στην περιοχή που και η μπίρα ΑΛΦΑ στέκεται εδώ και τόσα χρόνια, τις στιγμές με τους ανθρώπους μας, η ΑΛΦΑ Χωρίς έρχεται να πάει λίγο παρακάτω, και να αναδείξει όλες εκείνες τις στιγμές της ζωής και της καθημερινότητας, που χρειάζονται κάτι διαφορετικό.

Το σποτ όπου πρωταγωνιστεί η προσπάθεια μιας γυναίκας και της οικογένειάς της να περάσει στις εξετάσεις κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις, έχει στόχο να δείξει πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η ΑΛΦΑ έχει τον τρόπο να είναι εκεί, χωρίς να χάσει τίποτα από τις αξίες και την ουσία της, παρακινώντας τους καταναλωτές να βρίσκονται πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο ολλανδός Ben Brant σε παραγωγή της Boo Productions, ενώ τη συνοδεύει το τραγούδι «Κι έμεινα εδώ» που ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας, σε στίχους και μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.