24 Απρ 2024
READING

Γνωρίζουμε καλύτερα την Ελλάδα με το εξαιρετικό app του Visit Greece

3 MIN READ

Γνωρίζουμε καλύτερα την Ελλάδα με το εξαιρετικό app του Visit Greece

Γνωρίζουμε καλύτερα την Ελλάδα με το εξαιρετικό app του Visit Greece

Παραλίες, φολκλόρ, σουβλάκι, μουσακά; Κι όμως, όχι. Η Ελλάδα δεν περιορίζεται πλέον στο κλασικό τετράπτυχο που έκανε θραύση σε άλλες δεκαετίες. Κρύβει μικρούς και μεγάλους θησαυρούς στα πιο απρόσμενα μέρη της, αποδεικνύοντας ότι είναι ο ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο. Και ήρθε η ώρα, επιτέλους, να το ανακαλύπτουμε με τη βοήθεια του ανανεωμένου app του Visit Greece.

Η εφαρμογή Visit Greece ξεκίνησε με σκοπό να κάνει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των  Ελλήνων αλλά και των επισκεπτών μας ασφαλέστερες, πιο ευχάριστες και αξέχαστες. Εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα στο ιδανικό εργαλείο για να εξερευνήσουν όλοι μας μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο του τα μελλοντικά μας ταξίδια σε όλη τη χώρα, αξιοποιώντας τις συμβουλές και τις προτάσεις της εφαρμογής για το τι μπορεί να κάνει και να δει στην Ελλάδα.

Εμπειρίες που δεν έχουμε ζήσει ακόμη

Εύχρηστο, λειτουργικό και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο να μας καθοδηγήσει σε ό,τι θέλουμε να ανακαλύψουμε, το app περιλαμβάνει τουλάχιστον 5.000 διαφορετικές εμπειρίες που περιμένουν να τις ζήσουμε. Από το ένα άκρο της χώρας μέχρι το άλλο, από τον Έβρο και τη Φλώρινα μέχρι την Κρήτη και τα νησιά του Νότιου Αιγαιου, ανακαλύπτουμε ευκαιρίες για εκδρομές, περιπάτους, ορειβασία, διάσημες και άγνωστες παραλίες.

Αναζητούμε τη διαμονή μας σε καταλύματα ακόμη και στους πιο απίθανους προορισμούς, παρακολουθούμε μέσα από τα stories άλλων επισκεπτών τις δικές τους ανακαλύψεις και ετοιμαζόμαστε να εξευρενήσουμε κάθε κρυφή πτυχή της χώρας. Από τα οργανικά προϊόντα και το σπιτικό ελληνικο φαγητό σε μοναδικές φάρμες σε όλη τη χώρα, μέχρι το street food και την απόλαυση cocktail και γαστρονομικών μενού στα αστικά κέντρα. Από τα θεραπευτικά νερά σε μοναδικού φυσικού κάλους φυσικά λουτρά μέχρι τις λίμνες και τα βουνά των ανοιξιάτικων αποδράσεων. Από τις ξεχωριστές και ενίοτε θεματικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις μέχρι τα μουσεία στα πιο απρόσμενα μέρη.

Προορισμοί με ταυτότητα

Κάθε προορισμός στη χώρα έχει τη δική του ταυτότητα. Στην εφαρμογή Visit Greece έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε αλφαβητικά την πόλη, το νησί ή την περιοχή που επιθυμούμε, να ανακαλύψουμε το ιδανικό κατάλυμα, εστιατόριο και πολιτιστικό αξιοθέατο, το hot point που κάνει τον προορισμό μοναδικό και να οργανώσουμε το ταξίδι μας.

Μια εφαρμογή για όλους

Στην εφαρμογή Visit Greece έχουμε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε πληροφορίες και να αγοράσουμε ηλεκτρονικά εισιτήρια για μουσεία και άλλους πολιτιστικούς χώρους, να εντοπίσουμε τις παραλίες κοντά μας και άλλες δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε στην εξοχή ή στην πόλη. Το app μάς προσφέρει επίσης το “myWallet”, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να πραγματοποιούμε τις αγορές μας παντού, γρήγορα και εύκολα.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή η οποία παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας με όλες τις εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει και να βιώσει σε ένα μοναδικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα έρχεται πιο κοντά με το app Visit Greece, που τελεί υπό τη χορηγία της Eurobank και της Mastercard, οι οποίες είναι οι ενεργοί υποστηρικτές του έργου του Ε.Ο.Τ. Η εφαρμογή Visit Greece διατίθεται δωρεάν σε IOS και Android, στο ηλεκτρονικό App Store και Play Store αντίστοιχα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.