25 Απρ 2024
READING

Trending Now: All-in-One Car Camping Kits

2 MIN READ

Trending Now: All-in-One Car Camping Kits

Trending Now: All-in-One Car Camping Kits

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μπορεί ένα Tesla να μεταμορφωθεί σε ιδανικό κατασκηνωτικό κατάλυμα; Κι όμως. Το Fruble Fabrications Tesla Camper Kit είναι ένα σύνολο εξοπλισμού, όλα σε ένα κιτ έτοιμο να παρέχει στους κατασκηνωτές που χρησιμοποιούν αυτοκίνητα τη δυνατότητα να μετατρέψουν οποιοδήποτε κάμπινγκ ή χώρο στάθμευσης στο τέλειο σπίτι – μακριά από το σπίτι.

Το κιτ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το όχημα Tesla Model Y και διαθέτει 31 τεμάχια που έχουν προτρυπηθεί για να επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου.

Παρέχει κουζίνα κατασκήνωσης, πλατφόρμα κρεβατιού και πλήθος αποθηκευτικών χώρων, όλα εύκολα προσβάσιμα και αρθρωτά για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του περιορισμένου χώρου ενός αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, τον Κανδό επιχειρηματία Jimmy Cheung, το κιτ προσφέρει μια τέλεια all-in-one λύση για μεμονωμένους ταξιδιώτες που διστάζουν να συνδέσουν ένα τρέιλερ στο Tesla τους.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν είτε επαγωγικές είτε εστίες αερίου για τα εξαρτήματα της κουζίνας, ενώ η σχεδίαση του συστήματος επιτρέπει τη συνεχή πρόσβαση στο χώρο κάτω από τα κουτιά για επιπλέον δυνατότητες αποθήκευσης.

Το Fruble Fabrications Tesla Camper Kit έρχεται ως απάντηση στην αυξανόμενη δημοτικότητα του κάμπινγκ με αυτοκίνητο και φιλοδοξεί να δείξει πώς ακόμη και το πιο ακριβοθώρητο ηλεκτρικό όχημα μπορεί να μετατραπεί σε μια κινητήρια δύναμη για ασυνήθιστα ταξίδια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.