29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Toyota Kids

2 MIN READ

Campaign of the Day: Toyota Kids

Campaign of the Day: Toyota Kids

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση ενός οχήματος έχει σημαντικές επιπτώσεις στα αντανακλαστικά, τον συντονισμό και την αίσθηση του κινδύνου ενός οδηγού – και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να συγκριθεί με εκείνον ενός 8χρονου παιδιού.

Αξιοποιώντας αυτά τα δεδομένα, η Toyota αποφάσισε να χρησιμοποιήσει περιστατικά με ατυχήματα που είχαν μικρά παιδιά οδηγωντας παιδικά αυτοκίνητα για να καταδείξει τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η καμπάνια “Toyota Kids” που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το agency David São Paulo, κάνει το ντεμπούτο της σε μια ταινία 30 δευτερολέπτων με τέτοια αποσπάσματα παιδιών που τρακάρουν αυτοκινητάκια (το καθένα με την άδεια των γονέων), για να μεταδώσει ένα μήνυμα κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ σε όλους τους οδηγούς.

Και όλα αυτά, με την Toyota να αναγνωρίζει ότι η δική της τεχνολογία Safety Sense, η οποία ειδοποιεί τους οδηγούς για τους κινδύνους που εντοπίζει για την αποφυγή ατυχημάτων, δεν αποτελεί λόγο για να οδηγούν μεθυσμένοι και ενισχύει τη βλάβη που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση.

Η ταινία προβάλλεται στο YouTube, το Facebook και το Instagram.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.