25 Απρ 2024
READING

Οι πρωταθλητές θέλουν τη δική τους τσίκλα ΕΛΜΑ

2 MIN READ

Οι πρωταθλητές θέλουν τη δική τους τσίκλα ΕΛΜΑ

Οι πρωταθλητές θέλουν τη δική τους τσίκλα ΕΛΜΑ

Η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν την τσίκλα ΕΛΜΑ, συνδέονται με τις αξίες του αθλητισμού. Στο πλαίσιο έναρξης της καμπάνιας επικοινωνίας «ΕΛΜΑ η τσίκλα των πρωταθλητών» και της παρουσίασης των νέων της προϊόντων, δεν θα μπορούσε παρά να δώσει ξανά το λόγο σε αθλητές και ομάδες.

Elma Sticks, Elma Soft και Elma+Vitamins είναι οι καινούριες προσθήκες της ΕΛΜΑ, τσίχλες με μαστίχα Χίου και μαστιχέλαιο, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, κατάλληλες για vegan, που απευθύνονται σε όλους όσοι τους αρέσει η αίσθηση της μαλακής τσίκλας με γεύση που διαρκεί.

H ΕΛΜΑ Sticks, είναι η πρώτη ελληνική τσίχλα σε φυλλαράκι, μαλακή και με τη μοναδική γεύση της μαστίχας, ενώ αντίστοιχα η ΕΛΜΑ Soft η πρώτη μαλακή τσίχλα κουφέτο σε συσκευασία βάζου, με γεύση μαστίχα. Η ΕΛΜΑ+Vitamins, με γεύση εσπεριδοειδών, ανοίγει νέους ορίζοντες στην αγορά με την καινοτομία και την πρωτοπορία της, καθώς περιλαμβάνει 3 απαραίτητες βιταμίνες για τον οργανισμό μας, τις C, B6 και Β12. Έτσι, καταφέρνει να συνδυάσει τα μοναδικά οφέλη της μαστίχας Χίου με τις ιδιότητες των βιταμινών, μειώνοντας την κόπωση και συμβάλλοντας σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Δυο τσίχλες αναλογούν στο 100% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας των παραπάνω βιταμινών που χρειάζεται ο οργανισμός.

Με αυτά τα νέα προϊόντα και την ΕΛΜΑ, το mastihashop συνεχίζει να στηρίζει ως Μέγας Χορηγός αθλητές και ομάδες, που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το σθένος τους. Αυτή τη φορά επιλέχθηκαν η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού ομίλου Χίου, η ομάδα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης Code Zero, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη και η άλτης ύψους Υπατία Ανίτα Σωτηριανού, που πρωταγωνιστούν στην νέα της καμπάνια.

Η εταιρεία που σχεδίασε την τηλεοπτική καμπάνια είναι η The Farm, Σμάρω Πολίτη, creative director/owner σε συνεργασία με την Karavellas X Team.

Η παραγωγή, επίσης, υλοποιήθηκε από την Karavellas X Team. H καμπάνια αποτελείται από τηλεοπτικό, OOH και digital.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.