18 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Serious About Shape

2 MIN READ

Campaign of the Day: Serious About Shape

Campaign of the Day: Serious About Shape

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η βρετανική μάρκα μόδας Simply Be αποφάσισε να υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών στη συμπερίληψη, αποσύροντας τα ρούχα που τις κάνουν να αισθάνονται ότι το σώμα τους είναι “λάθος”. Αντ’ αυτού εστιάζει στον πραγματικό εχθρό -την κακή εφαρμογή των ρούχων- με τη νέα πλατφόρμα της μάρκας “Serious About Shape”, που αναπτύχθηκε από τη δημιουργική κολεκτίβα House 337.

Αυτό το μήνυμα βρίσκεται στο επίκεντρο της OOH καμπάνιας και του σποτ, που δημιουργήθηκε επίσης από το House 337 και δείχνει πώς η Simply Be είναι ο σύμμαχος του στυλ για κάθε γυναίκα και κάθε είδος σώματος, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθός του.

Η διαφήμιση των 30 δευτερολέπτων ξεκινά με ένα ηχητικό μοντάζ από μηνύματα αυτο-ντροπής που έχουν εσωτερικεύσει οι γυναίκες μετά από χρόνια δοκιμής ρούχων που δεν τους ταιριάζουν. Στη συνέχεια, μια καθαρή φωνή σπάει τη φλυαρία και ανακοινώνει: “Το σώμα σας δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα”.

“Όλοι αξίζουν μόδα που να τους ταιριάζει”, συνεχίζει το voiceover, καθώς ένα διαφορετικό καστ μοντέλων παρουσιάζει προϊόντα της Simply Be, όπως μια μπότα μέχρι το γόνατο που διατίθεται σε τρία μεγέθη γάμπας, ένα bodycon φόρεμα που συνειδητοποιεί ότι τα σώματα έχουν διαφορετικά σχήματα και τη σειρά denim της μάρκας, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλες οι γυναίκες να μπορούν εύκολα να βρουν το τζιν που θέλουν και ταιριάζει τέλεια στο σώμα τους.

Το tagline “Serious About Shape” αντικατοπτρίζει την μεγάλη εμπειρία του fashion brand Simply Be στο σχεδιασμό ρούχων με καλή εφαρμογή, το εύρος της αρχιτεκτονικής μεγεθών της, την προσαρμογή των προϊόντων της σε κανονικές γυναίκες που ενέχουν θέση μοντέλου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα ρούχα είναι άνετα για κάθε χρήστη. Και αποδεικνύει ότι δεν είναι ένα ακόμη σλόγκαν, αλλά μια εταιρική φιλοσοφία και στάση πολιτικής απέναντι σε όλες τις γυναίκες.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.