24 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: I Will Always Be Me

2 MIN READ

Campaign of the Day: I Will Always Be Me

Campaign of the Day: I Will Always Be Me

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η νόσος του κινητικού νευρώνα (MND) είναι μια ανίατη ασθένεια. Αλλά πριν οδηγήσει στην απώλεια της ζωής των ασθενών, τους επηρεάζει με πολλούς τρόπους – ένας εξ αυτών αφορά την απώλεια φωνής. Η τεχνολογία voice banking μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν MND να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο της φωνής τους, ώστε να συνεχίσουν να μοιάζουν με τον εαυτό τους. Ωστόσο μόνο το 12% των ατόμων με MND έχουν χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα συστήματα. Οι περισσότεροι το αναβάλλουν γιατί βρίσκουν τη διαδικασία δύσκολη και απρόσωπη.

Οι Dell Technologies & Intel δημιούργησαν το “I Will Always Be Me”, ένα ψηφιακό βιβλίο που αλλάζει το voice banking. Με τη συμβολή της συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times Jill Twiss και την εικονογράφηση από τον καλλιτέχνη Nicholas Stevenson, το βιβλίο περιέχει όλες τις συλλαβές που απαιτούνται για την ακριβή καταγραφή μιας φωνής σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δίνει στα άτομα με MND τις λέξεις που χρειάζονται για να εκφράσουν αυτό που περνούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το “I Will Always Be Me” μετατρέπει την ψυχρή, μοναχική διαδικασία της απλής καταγραφής φωνής σε μια εμπειρία γεμάτη ζωή – ενθαρρύνοντας έτσι τα άτομα με MND να “δεσμεύσουν” τη φωνή τους και να αποτυπώσουν ό,τι αισθάνονται πριν να είναι πολύ αργά.

Τη φιλοσοφία πίσω από την πρωτοβουλία των δύο εταιρειών και όλη τη διαδικασία καταγραφής της φωνής των ασθενών, αποτύπωσε σε ένα τηλεοπτικό σποτ, διάρκειας 6:30 λεπτών, το agency VMLY&R New York. Η βαθιά συναισθηματική καμπάνια διακρίθηκε στα Clio Awards 2023.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.