24 Απρ 2024
READING

Trending Now: Apple Watch Pillbox

1 MIN READ

Trending Now: Apple Watch Pillbox

Trending Now: Apple Watch Pillbox

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Apple Watch Pillbox υπογραμμίζει μια νέα -και μάλλον αναπάντεχη- περίπτωση χρήσης για το δημοφιλές “έξυπνο” ρολόι παρακολούθησης της υγείας του κατόχου του, που βασίζεται στη φιλοσοφία του ότι μπορεί να σώσει ζωές.

Τι σημαίνει αυτό; Καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, ανεβαίνει κάθε χρόνο στη σκηνή για να ανακοινώσει την επόμενη σειρά του Apple Watch, επικαλείται πόσα γράμματα και email έχει λάβει από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι το ρολόι τούς έσωσε τη ζωή. Είτε ανίχνευε πτώση είτε σύγκρουση, τυχόν ανωμαλίες στη θερμοκρασία του σώματος ή τον καρδιακό ρυθμό, το ρολόι “αντιλαμβάνεται” εγκαίρως πότε κάποια λειτουργία του οργανισμού του χρήστη του διαταράσσεται -αισθητά και μη- και στέλνει τις ανάλογες ειδοποιήσεις.

Το νέο λουράκι του Apple Watch, σε σχέδιο της εταιρείας Zhi Wen, που φέρει ενσωματωμένο ένα κουτί χαπιών πηγαίνει το ρολόι ένα βήμα παραπέρα, βοηθώντας τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς ακολουθώντας τη ρουτίνα των φαρμάκων τους με θρησκευτική ευλάβεια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.