28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Handle With Care

1 MIN READ

Campaign of the Day: Handle With Care

Campaign of the Day: Handle With Care

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ρύπανση, παράνομη υλοτομία και ψάρεμα, εμπόριο άγριων ζώων. Η άναρχη ανθρώπινη δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση ειδών και οικολογική ανισορροπία. Για να εφιστήσει την προσοχή στην εύθραυστη βραζιλιάνικη πανίδα που απειλείται από όλες αυτές τις συνέπειες, η Greenpeace λανσάρει μια ειδική σειρά έντυπων διαφημίσεων με τίτλο «Handle With Care».

Το print που δημιούργησε το agency VMLY&R αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία εκτύπωσης με ειδικό χαρτί ευαίσθητο στην αφή και δημοσιεύεται στο Go Outside, το μεγαλύτερο περιοδικό περιπέτειας και lifestyle της Βραζιλίας.

Ανάμεσα στα ζώα που εκπροσωπούνται στις διαφημίσεις γενικότερα, υπάρχουν και είδη που απαντώνται στη Βραζιλία και απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτά αναδεικνύονται στους απόλυτους πρωταγωνιστές στην συγκεκριμένη καμπάνια, όπως και σπάνια δέντρα, με κάθε διαφήμιση να φέρει ειδικό κοπτικό που μπορεί να αφαιρεθεί με το χέρι.

Με tagline «Προσοχή. Ευαίσθητο στο ανθρώπινο άγγιγμα», η καμπάνια προειδοποιεί για το γεγονός ότι η πρόοδος του ανθρώπου αποτελεί πλέον μία από τις κύριες αιτίες εξαφάνισης της πανίδας και της χλωρίδας.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του agency VMLY&R.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.