20 Απρ 2024
READING

Trending Now: DIY Wooden Pinball Puzzles

1 MIN READ

Trending Now: DIY Wooden Pinball Puzzles

Trending Now: DIY Wooden Pinball Puzzles

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Από ένα πρότερο παιχνίδι της αριστοκρατικής γαλλικής κοινωνίας του 17ου αιώνα, το φλίπερ εξελίχθηκε σε παιχνίδι της εργατικής τάξης, αργότερα ταυτίστηκε με την επαναστατικότητα της νεολαίας που σύχναζαν στα “ουφάδικα” για να καταλήξει σε arcade game με τον κερματοδέκτη και σήμερα να αποτελεί ένα vintage παιχνίδι.

Τώρα έρχεται το ROKR 3D Pinball Machine 3D Wooden Puzzle, μια DIY κατασκευή, έτοιμη να προσφέρει στους νοσταλγούς και τους συλλέκτες παλαιών παιχνιδιών, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους φλίπερ και arcade παιχνίδι από την άνεση του σπιτιού τους.

Το κιτ αποτελείται από ξύλινα τρισδιάστατα εξαρτήματα που πρέπει να συναρμολογηθούν σαν ένα παζλ, αποκαλύπτοντας μόλις ολοκληρωθεί, ένα πλήρως λειτουργικό παιχνίδι φλίπερ.

Το ROKR 3D Pinball Machine 3D Wooden Puzzle αποτελείται από 482 κομμάτια. Η συναρμολόγηση του μοντέλου εκτιμάται ότι διαρκεί περίπου 12 ώρες και έχει υψηλό επίπεδο δυσκολίας.

Μάλιστα, το ξύλινο φλίπερ διαθέτει ηχητικά και φωτεινά εφέ, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής βαθμολόγησης και άλλων μοντέρνων λεπτομερειών, που προσδίδουν όσα χρειάζεται για να αποτελέσει μια αυθεντική εμπειρία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.