28 Απρ 2024
READING

Καμπάνια της McVictor & Hamilton για το Κατσέλης Διπλοζυμωτό

1 MIN READ

Καμπάνια της McVictor & Hamilton για το Κατσέλης Διπλοζυμωτό

Καμπάνια της McVictor & Hamilton για το Κατσέλης Διπλοζυμωτό

Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό, που συστήθηκε στο καταναλωτικό κοινό πριν από δύο χρόνια αλλάζοντας όσα ήξερε για το συσκευασμένο ψωμί, παρουσιάζει μια νέα και διαφορετικού ύφους καμπάνια που ταξιδεύει στη φύση του ψωμιού, την καταγωγή του από τη Γη και την παράδοση της παρασκευής άρτου με προζύμι.

Η δημιουργική ομάδα της McVictor & Hamilton άντλησε έμπνευση από την παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία αλλά και από τις αξίες της μάρκας Κατσέλης με σκοπό να αναδείξει το dna του προϊόντος και να το αποτυπώσει σε εικόνες.

“Φαντάσου χωράφια σπαρμένα με χρυσό. Ανεμόμυλους σαν γίγαντες να αλέθουν το σιτάρι. Σκέψου πάθος και μεράκι, φωτιά μεσ’ στην ψυχή. Και ύστερα γεύσου ψωμί ζυμωμένο διπλά, με προζύμι και ελαιόλαδο, ψωμί αυθεντικό με γεύση και υφή που κρατάνε για μέρες”.

Μέσα από ιδιαίτερης αισθητικής πλάνα με σκηνοθετική άποψη και αφήγηση που μεταδίδει τη ζεστασιά του ψωμιού, η ταινία γοητεύει, ταξιδεύει, αλλά πάνω από όλα, επικοινωνεί τι σημαίνει αυθεντικό ψωμί.

H καμπάνια τρέχει σε τηλεόραση και internet.

Το σποτ είναι παραγωγή της Stefi Productions, σε σκηνοθεσία του Γιώργο Ζαφείρη και εκφώνηση του σποτ από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.