20 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Unexpected Jobs

2 MIN READ

Campaign of the Day: Unexpected Jobs

Campaign of the Day: Unexpected Jobs

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τεχνολογική καινοτομία και υποστήριξη για την οικολογική μετάβαση, οι θέσεις εργασίας στις τράπεζες σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει ριζικά. Για να εκφράσει καλύτερα την πραγματικότητα αυτών των αλλαγών, η γαλλική τράπεζα BNP Paribas δίνει στους υπαλλήλους της την ευκαιρία να καθορίσουν τι πιστεύουν πραγματικά ότι είναι η καθημερινή τους δουλειά. Σε συνεργασια με την Publicis France, δημιούργησε μια καμπάνια, η οποία στοχεύει να αποκαλύψει την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής στον όμιλο BNP Paribas και να δείξει την ποικιλομορφία των προφίλ που συνθέτουν τον όμιλο σήμερα.

#Unexpected Jobs. Αυτή η καμπάνια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαφήμιση για την τράπεζα. Είναι πολύ περισσότερα από μια απλή καμπάνια επωνυμίας εργοδότη. Πρόκειται για μια συλλογική καμπάνια, που ενσωματώνεται από τους υπαλλήλους της BNP Paribas σε όλο τον κόσμο, για να απεικονίσει την εξέλιξη της τράπεζας.

Και ποιος μπορεί να πει την ιστορία των περισσότερων από 300 θέσεων εργασίας που απαρτίζουν την τράπεζα σήμερα, από τους ίδιους τους εργαζομένους; Από τις 20 Απριλίου 2023, η BNP Paribas έχει προσκαλέσει τους 190.000 υπαλλήλους της να μοιραστούν τις #UnexpectedJobs τους στο LinkedIn.

Η ιδέα βασίζεται στο ότι πρέπει να σκεφτούν τον τίτλο εργασίας που περιγράφει καλύτερα τη δραστηριότητά τους και τη χρησιμότητά του, καθώς και να τον μοιραστούν στο LinkedIn μαζί με μια ανάρτηση για την καθημερινότητά τους. To αποτέλεσμα είναι τέσσερα σποτ που περιγράφουν γλαφυρά αυτές τις εμπειρίες.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του agency Publicis Conseil.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.