25 Απρ 2024
READING

Trending Now: Lay’s RePlay Soccer Field

1 MIN READ

Trending Now: Lay’s RePlay Soccer Field

Trending Now: Lay’s RePlay Soccer Field

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το The Lay’s RePlay Soccer Field στη Σάντα Άνα της Καλιφόρνια είναι το πρώτο στο είδος του βιώσιμο γήπεδο ποδοσφαίρου φτιαγμένο από χρησιμοποιημένα σακουλάκια Lay’s Potato Chip, που λειτουργεί σε αμερικανικό έδαφος.

Αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως και όσα προηγήθηκαν σε Νότια Αφρική,  Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Μεξικό, προέκυψε από το πρόγραμμα Lay’s RePlay που εγκαινίασε το αμερικανικό brand chip το 2021 σε συνεργασία με την UEFA Foundation for Children and Streetfootballworld με στόχο να δώσει νέα ζωή στις σακούλες και τα υλικά συσκευασίας.

Αφού οι συσκευασίες πλυθούν και τεμαχιστούν, μετατρέπονται σε ένα υποκείμενο στρώμα που είναι σχεδιασμένο επίσης για ανακύκλωση στο τέλος της 10ετούς διάρκειας ζωής του.

Το βιώσιμο γήπεδο ποδοσφαίρου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ερασιτεχνών και μη ποδοσφαιριστών στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ λειτουργεί σε συνεργασία με την πόλη της Σάντα Άνα και την Pure Game, έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διδάσκει στα παιδιά δεξιότητες ζωής μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης χαρακτήρων με βάση τον αθλητισμό.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.