27 Απρ 2024
READING

Νέο Economy Class menu και καμπάνια από την Aegean και την Ogilvy

1 MIN READ

Νέο Economy Class menu και καμπάνια από την Aegean και την Ogilvy

Νέο Economy Class menu και καμπάνια από την Aegean και την Ogilvy

Η Aegean διαχρονικά έχει συνηθίσει τους επιβάτες της να απολαμβάνουν μια ξεχωριστή και απολαυστική εμπειρία ταξιδιού, προσφέροντάς του μια γεύση από Ελλάδα. Αναδεικνύει τη μεσογειακή διατροφή μέσα από μια ποικιλία σνακ και γευμάτων, ζεστών ή κρύων, ανάλογα τη διάρκεια της πτήσης αλλά και τις διατροφικές τους συνήθειες, π.χ. χορτοφαγική διατροφή.

Τώρα, με το νέο της Economy Class menu η Aegean τους προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και τους συνηθίζει σε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση – τόση, μάλιστα, που αναζητούν αντίστοιχη φροντίδα και επιλογές ακόμα και στην καθημερινότητά τους.

Κόκκινο κρασί ή λευκό; Ομελέτα ή σπανακόπιτα; Κοτόπουλο ή πάστα; Αυτό συμβαίνει στις τρεις ταινίες τις οποίες δημιούργησε η Ogilvy, όπου επιβάτες κάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα να απορούν με την αντίδρασή τους, όταν τους προσφέρουν μία μόνο επιλογή.

Στη συνεχή της προσπάθεια να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα και να υιοθετήσει μια φιλικότερη στάση προς το περιβάλλον, η Aegean ελαχιστοποιεί τη χρήση πλαστικού στα υλικά του service σε όλες τις πτήσεις της και με το νέο της Economy Class menu.

Οι ταινίες είναι παραγωγή της Picky Productions, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Κανάκη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.