26 Απρ 2024
READING

Οι ολοκληρωμένες εμπειρίες εμπλουτίζουν το Costa Navarino

5 MIN READ

Οι ολοκληρωμένες εμπειρίες εμπλουτίζουν το Costa Navarino

Οι ολοκληρωμένες εμπειρίες εμπλουτίζουν το Costa Navarino

Το Πάσχα ολοκληρώθηκε με υψηλή πληρότητα για το μεσσηνιακό συγκρότημα

Με ηχηρές αθλητικές συνεργασίες και αφίξεις νέων εγκαταστάσεων, υποδέχεται το Costa Navarino την περίοδο μετά το Πάσχα. Η δημιουργία του NBA Basketball School επιβεβαιώνει την εστίαση του ξενοδοχειακού ομίλου στην παροχή υψηλού επιπέδου αθλητικών εμπειριών, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η ανοιχτή στο ευρύ κοινό Navarino Agora και το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα.

Το National Basketball Association (NBA) και η εταιρεία ανάπτυξης του πολυτελούς συγκροτήματος της Μεσσηνίας με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, ΤΕΜΕΣ, προχώρησαν σε πολυετή συμφωνία για την ίδρυση και λειτουργία NBA Basketball School στην Costa Navarino. Το NBA Basketball School θα ξεκινήσει τον Μάϊο και θα απευθύνεται σε νεαρούς παίκτες 6-18 ετών, καθώς και για πρώτη φορά σε ενήλικες άνω των 18 ετών.

Η ηχηρή συνεργασία με το NBA

Πρόκειται για την πρώτη διεθνή συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη, για τη δημιουργία προγράμματος εκμάθησης μπάσκετ, το οποίο θα προσφέρει 5ήμερη, 3ήμερη και ημερήσια συμμετοχή. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπονήσεις εντός γηπέδου, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκμάθηση τεχνικών του μπάσκετ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το NBA Basketball School.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος στις 8 Ιουνίου, θα συμμετάσχουν εκπαιδευτές από το NBA International Basketball Operations καθώς και κορυφαίοι νυν ή πρώην παίκτες του ΝΒΑ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Tο πρόγραμμα του NBA Basketball School έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέους παίκτες στο άθλημα και παράλληλα, για να παρουσιάζει σε γονείς, προπονητές και οργανισμούς τις δυνατότητες των παικτών. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος International Basketball Operations του NBA, με ενεργούς αλλά και με πρώην προπονητές του NBA, με παίκτες, καθώς και με ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών.

Έμφαση στις αθλητικές εμπειρίες

Τα τέσσερα γήπεδα 18 οπών της Costa Navarino άνοιξαν ήδη από τις 20 Φεβρουαρίου και καλοσόρισαν τους λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων, στον βραβευμένο ως τον «Καλύτερο Ανερχόμενο Προορισμό Γκολφ» παγκοσμίως (World Golf Awards 2022). Το International Olympic Academy Golf Course και το γειτονικό Hills Course ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους το 2022, συμπληρώνοντας την εμπειρία γκολφ του προορισμού που προσφέρουν τα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course.

Αντίστοιχα, από τον Μάρτιο λειτουργούν τα 16 σύγχρονα γήπεδα της δημοφιλέστερης ακαδημίας τένις στον κόσμο, Mouratoglou Tennis Center, με την οποία σύναωε συνεργασία το Costa Navarino προ διετίας. Εξάλλου, το 2019 προηγήθηκε η συνεργασία με τη Bayern Μονάχου με την προσθήκη football camps για τους νεαρούς επισκέπτες.

Το νέο Watersports Hub στην περιοχή Navarino Waterfront υποδέχεται τους φίλους του υδάτινου στοιχείου από τον Απρίλιο, προσφέροντας πλήθος αθλημάτων όπως windsurf, waterski, καγιάκ και SUP, ενώ θα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τη δυνατότητα μαθημάτων από έμπειρους προπονητές. Η μοναδική τοποθεσία και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες της περιοχής, υπόσχονται ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Τον Μάιο ανοίγει η Navarino Agora

Η Navarino Agora που βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές Navarino Waterfront και Navarino Bay, αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο Μάιο. Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση της υπαίθριας αγοράς που θα ενισχύσει την εμπειρία των επισκεπτών, των ιδιοκτητών κατοικιών αλλά του ευρύτερου κοινού, με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς κι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλουν και θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής.

Διευρύνονται οι Costa Navarino Residences

Φέτος, διευρύνεται η οικιστική κοινότητα των Costa Navarino Residences, καλωσορίζοντας τους πρώτους ιδιοκτήτες της Rolling Greens -μια από τις γειτονιές στο Navarino Dunes- οι κατοικίες της οποίας πωλήθηκαν μέσα σε έναν μόλις χρόνο από το λανσάρισμά τους το 2020. Παράλληλα, νέοι κάτοικοι στις γειτονιές Sea Dunes και Olive Grove ενισχύουν τη δημιουργία αυτής της μοναδικής κοινότητας ιδιοκτητών, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Costa Navarino, έχοντας αγκαλιάσει και υιοθετήσει τις βασικές αξίες του προορισμού: τον σεβασμό στο περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και την πολιτιστική κληρονομιά.

Επίσης, τα Costa Navarino Residences θα παρουσιάσουν μέσα στη χρονιά τη νέα οικιστική πρόταση Valley Greens, στην περιοχή Navarino Dunes. Η νέα γειτονιά βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα τους ελαιώνες και την πλούσια Μεσσηνιακή βλάστηση αλλά και το Ιόνιο Πέλαγος. Θα περιλαμβάνει βίλες 2 έως και 4 υπνοδωματίων με πισίνα, ενώ θα αναπτυχθεί με τη λογική turn-key.

Το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα

Το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές Mandarin Oriental, Costa Navarino θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ., ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο του spa θα αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης του προορισμού, με φυτεμένες στέγες που εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής. Βρίσκεται σε ένα μαγευτικό τοπίο στην περιοχή Navarino Bay, όπου λειτουργεί ήδη το γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course, με θέα τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά στο Costa Navarino με το άνοιγμα του ξενοδοχείου The Westin Resort Costa Navarino, το W Costa Navarino που έκανε το ντεμπούτο του μέσα στο 2022, όπως και το The Romanos, a Luxury Collection Resort. Μάλιστα, από τις 19 Μαΐου αναμένονται οι νέες πτήσεις της Olympic Air για πιο γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Aegean Airlines και της Star Alliance. Επιπλέον νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Aegean Airlines από τις 15 Μαΐου θα συνδέουν την Καλαμάτα με το Τελ Αβίβ, καθώς και εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από την Νάντη από τις 30 Μαΐου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.