25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Living Billboard

1 MIN READ

Campaign of the Day: Living Billboard

Campaign of the Day: Living Billboard

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Για να ενισχύσουν τη σύνδεση της Corona με τη φύση, τόσο για τα φυσικά συστατικά της όσο και για τον σκοπό της προώθησης ενός πιο συνδεδεμένου τρόπου ζωής σε εξωτερικούς χώρους, η Corona και η Fahrenheit DDB αποφάσισαν να μην καταφύγουν σε μια ακόμη, συνηθισμένη OOH τοποθέτηση.

Συνεργάστηκαν με τον διάσημο Περουβιανό καλλιτέχνη Edi Mérida για να δημιουργήσει μια εγκατάσταση από μπαμπού με πανί από φυσικές ίνες που μιμείται τις μηχανικές κινήσεις ενός καβουριού. Το διαφημιστικό αυτό πάνελ δεν είναι ακίνητο, αφού “περπατά” με ώθηση από τη δύναμη του ανέμου και “ταξιδεύει” μόνο του μέσα από διαφορετικά τοπία του Περού, αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο.

Το Living Billboard είναι απτή απόδειξη ότι όταν η φύση μας ωθεί, αρχίζουμε να ζούμε. Και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της στρατηγικής επικοινωνίας της Corona, η οποία μετουσίωσε τα φυσικά της συστατικά σε μια πρωτότυπη μη στατική διαφήμιση.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το agency Fahrenheit DDB.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.