Soho Square Athens & Clinéa υμνούν τη φιλοσοφία «Refill goodness»

Η νέα καμπάνια που δημιούργησε η Soho Square Athens για το λανσάρισμα του Clinéa beauty brand του ομίλου Σαράντη φέρνει στο προσκήνιο τα οφέλη του συνδυασμού της επιστήμης και της φύσεης, με σαφές μήνυμα «Refill goodness».

Η καμπάνια εμπνέεται από το ίδιο τo Clinéa που κυκλοφορεί σε οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες, συμβάλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Κάτι που υποστηρίζει και η ίδια η φύση του beauty brand αφού παρασκευάζεται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, αποκλείοντας οποιοδήποτε συστατικό είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα προϊόντα Clinéa είναι vegan friendly και cruelty free, παράγονται με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα και βιώσιμες πρώτες ύλες.

Η καμπάνια παρουσιάζει ανθρώπους αληθινούς, σύγχρονους και διαφορετικούς, φωτεινούς και φρέσκους, συνειδητοποιημένους και δυναμικούς. Ανθρώπους κάθε ηλικίας που πιστεύουν πως ό,τι μας γεμίζει καλό, καλό είναι να ξαναγεμίζει. Ξανά και ξανά. Refill goodness, δηλαδή.

Την παραγωγή ανέλαβε η Picky Productions, σε σκηνοθεσία της Ginesta Guindal.