29 Απρ 2024
READING

Η Keds ανανεώνει το brand της

3 MIN READ

Η Keds ανανεώνει το brand της

Η Keds ανανεώνει το brand της

Η Keds ανανεώνεται, αποκτά νέο λογότυπο και εστιάζει περισσότερο στη μόδα των αθλητικών παπουτσιών

Η εταιρεία υποδημάτων Keds παρουσίασε μια ανανεωμένη εικόνα της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου ενός ανανεωμένου λογότυπου, στο πλαίσιο του νέου οράματός της που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει έναν χώρο όπου ο καθένας γιορτάζει τη μοναδική του ταυτότητα.

Το νέο λογότυπο θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια νέα μπλε απόχρωση και θα λανσαριστεί παράλληλα με μια ενημερωμένη πλατφόρμα της μάρκας για την υποστήριξη του οράματός της. Η πλατφόρμα επικεντρώνεται σε θέματα όπως η συμμετοχικότητα, η αισιοδοξία και η παιχνιδιάρικη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα: Η resale αγορά των sneakers έχει τους δικούς της κανόνες και τιμές

Η Keds, η οποία εξαγοράστηκε από την Designer Brands Inc. (DBI) από την Wolverine Worldwide νωρίτερα φέτος, είναι γνωστή για την προσφορά κλασικών, άνετων και προσιτών υποδημάτων με γνώμονα τη μόδα. Με την ανανέωση του logo της και τον επανασχεδιασμό της πλατφόρμας της, η εταιρεία υποδημάτων στοχεύει να αναδείξει την αυτοέκφραση και τη χαρά του ντυσίματος, με ένα σύγχρονο brand messaging που εκφράζει τις βασικές αξίες της εταιρείας, την αισιοδοξία, την ένταξη, την αυθεντικότητα και το παιχνίδι.

Η νέα συλλογή

Για να συμπληρώσει το ανανεωμένο logo και άλλα περιουσιακά στοιχεία, η Keds κυκλοφόρησε μια συλλογή από αθλητικά παπούτσια με σχέδια που έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να ευθυγραμμιστούν με τις ευρύτερες έννοιες του παιχνιδιού και της διαχρονικότητας. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν το κλασικό Keds Champion, μαζί με τρία αναβαθμισμένα μοντέλα: το σπορ αθλητικό αθλητικό παπούτσι Court, ένα πιο ογκώδες παπούτσι Platform και ένα “εξαιρετικά θηλυκό” Mini που έχει ως πρότυπο τις μπαλαρίνες. Οι τιμές των υποδημάτων, που διατίθενται σε έναν ενημερωμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, κυμαίνονται από 45 έως 75 ευρό.

Η συλλογή συνοδεύεται από μια καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Jacob Consenstein και την εταιρεία παραγωγής Family Projects χρησιμοποιώντας τολμηρό, παιχνιδιάρικο στυλ, καθαρά, κλασικά φόντα και ρετρό σκηνικά.

Οι συνεργασίες

Ένας άλλος μεγάλος στόχος της Keds είναι οι συνεργασίες. Πέρυσι, η Keds ήταν ο επίσημος χορηγός υποδημάτων της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων των Maisie Wilen και Altuzarra. Μια συλλογή με τον τελευταίο, μάλιστα, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στον Απρίλιο, με την ονομασία “ Keds x Altuzarra”.

Διαβάστε ακόμα: Το 2023 θα είναι μια “χρονιά επανεκκίνησης” για τη βιομηχανία υποδημάτων

Η ανανέωση της μάρκας έχει τις ρίζες της στην πλούσια ιστορία της Keds. Από το ξεκίνημά της, πριν από έναν αιώνα, η Keds έχει υπερασπιστεί την ελευθερία της ατομικής έκφρασης- δημιουργώντας προσιτά, άνετα, μοντέρνα υποδήματα που προσφέρουν έναν κενό καμβά -τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά- στους καταναλωτές για να πειραματιστούν με το στυλ και την αυτοέκφραση.

Η ιδέα της αυτοέκφρασης μέσω του στυλ δεν είναι καινούργια στον κόσμο των υποδημάτων, αλλά για την Keds όλα έχουν να κάνουν με τη χαρά – τη χαρά του να φοράει κανείς αυτό -το παπούτσι- που αισθάνεται πως είναι ακριβώς το σωστό.

Με πληροφορίες από Marketing Dive

Photo: Keds

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.