Campaign of the Day: The French Re-Connection

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Citroën είναι μια από τις πιο εμβληματικές γαλλικές μάρκες στον κόσμο, ωστόσο, έχει βρεθεί μπροστά σε ένα σημαντικό πρόβλημα στο Περού: οι νέες γενιές δεν μπορούν να συνδέσουν το brand με τη Γαλλία.

Μπροστά σε αυτό το πρόβλημα, η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη φήμη των πιο δημοφιλών Γάλλων ζωγράφων στην ιστορία της Τέχνης.

Συνεργάστηκε με το δημιουργικό γραφείο VMLY&R στη Λίμα για να δημιουργήσει την καμπάνια “The French-Reconnection”. Πρόκειται για ένα project που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να επαναφέρει στη ζωή την τέχνη του Paul Gauguin, του Claude Monet, του Eugene Delacroix, του Paul Cézanne και του Edouard Manet.

Αξιοποιώντας τα συγκεκριμένα καλλιτεχνικά ρεύματα που εκπροσωπούσε ο καθένας και τις τεχνοτροπίες τους, το agency δημιούργησε μια ολοκληρωμένη συλλογή νέων έργων Τέχνης, όπου πρωταγωνιστούν μερικά από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα της Citroën. Και προκειμένου να έρθει η μάρκα πιο κοντά στους Περουβιανούς νέους, η καμπάνια ανέβηκε αποκλειστικά στα social media.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της VMLY&R.