20 Απρ 2024
READING

Trending Now: Timber Shuttle

1 MIN READ

Trending Now: Timber Shuttle

Trending Now: Timber Shuttle

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το καινοτόμο Timber Shuttle έχει σχεδιαστεί από την Vincent Callebaut Architectures ως μια λύση μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις σε αστικά περιβάλλοντα σε μια προσπάθεια μετάβασης των πολιτών από τα αυτοκίνητα στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Το λεωφορείο εστιάζει σε μια συνδεδεμένη λειτουργικότητα για την απρόσκοπτη μεταφορά των επιβατών μέσα στην πόλη με αυτονομία, ενώ προσφέρει άρτια εξοπλισμένες καμπίνες στο εσωτερικό του.

Όλες οι προτάσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου αφορούν shuttle bus που είναι κατασκευασμένα με βιολογικά υλικά , συμπεριλαμβανομένης και της σταυρωτής επικολλητής ξυλείας (Cross-Laminated Timber–CLT), ενός νέου δομικού προϊόντος ξύλου για την δόμηση και κατασκευή ξύλινων κτιρίων, στο οποίο οφείλει και το όνομά του το project.

Τα shuttle bus διαθέτουν ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί μπαταρίες μεγάλης αυτονομίας. Τα λεωφορεία μπορούν να επαναφορτιστούν μέσω επαγωγικών συστημάτων στους δρόμους, σε σταθμούς όπου θα μπορούσαν να φορτιστούν και EVs.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.