29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Luckily we only charge cars

1 MIN READ

Campaign of the Day: Luckily we only charge cars

Campaign of the Day: Luckily we only charge cars

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το DEFA Power αποτελεί αυτή την στιγμή τον πιο ισχυρό και εξελιγμένο φορτιστή EV στον κόσμο. Η κυκλοφορία του από την ιστορική εταιρεία DEFA, που ιδρύθηκε το 1946 στο Όσλο, δεν μπορούσε να ανακοινωθεί με έναν απλό τρόπο.

Αντιθέτως έπρεπε να αντικατοπτρίζει την τεχνολογική αυτή εξέλιξη με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Σε συνεργασία με το agency ANTI του Όσλο, ο μεγαλύτερος πάροχος συστημάτων φόρτισης στη Νορβηγία, δημιούργησε ένα σποτ που θυμίζει ταινία τρόμου.

Τόσο στην short όσο και στην long version, το σποτ αποτυπώνει το πώς παρά την προηγμένη τεχνολογία, οι σχέσεις των ανθρώπων με τους φορτιστές τους βρίσκονται σε ένα βασικό -απλοϊκό ενδεχομένως- στάδιο. Για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταστήσει έναν φορτιστή DEFA Power σε μη αναμενόμενες ηλεκτρικές συσκευές -ένα τρυπάνι, μια ηλεκτρική φυσούνα, μια σκούπα ρομπότ-, με απρόσμενα αποτελέσματα. Παρά τον “τρόμο” που αποτυπώνεται στην καμπάνια από τις υπερφυσικές δυνάμεις που αποκτούν οι συσκευές, η εταιρεία διακωμωδεί την υπερβολή, παραδεχόμενη ότι “ευτυχώς, τροφοδοτεί με ρεύμα μόνο αυτοκίνητα”.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της ANTI AS.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.