26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Molecular Beer Printers

1 MIN READ

Trending Now: Molecular Beer Printers

Trending Now: Molecular Beer Printers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η βελγική start-up Bar.on συγκέντρωσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ με στόχο να αναπτύξει νέα τεχνολογία για την παραγωγή μπίρας φιλικής προς το περιβάλλον μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Για το σκοπό αυτό ανέπτυξε τον πρώτο μοριακό εκτυπωτή μπίρας στον κόσμο ικανό να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά είδη μπίρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η τεχνολογία αξιοποιεί στο έπακρο τις γευστικές ενώσεις μοριακού επιπέδου για τη δημιουργία διαφορετικών ειδών μπίρας χρησιμοποιώντας νερό από τη βρύση. Χάρη σε αυτόν τον τρόπο παρασκευής μπίρας με καινοτόμες μοριακές συνταγές και dispenser, η Bar.on μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους λάτρεις της μπίρας προσαρμόζοντας το ποσοστό, την πικράδα, τη γλυκύτητα και άλλα χαρακτηριστικά κάθε τύπου.

Το πρωτότυπο “One Tap”, όπως ονομάζεται μπορεί να φτιάξει τα πάντα, από ξανθές και καστανές μπίρες μέχρι IPA και με μικρότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αυτήν τη στιγμή αναπτύσσεται μια έκδοση του One Tap για παμπ και μπαρ, που ονομάζεται One Tap Pro και αναμένεται να δοκιμαστεί εντός του έτους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.