24 Απρ 2024
READING

MullenLowe και Ήπειρος εμπνέονται για τις Ηπειρόπιτες

1 MIN READ

MullenLowe και Ήπειρος εμπνέονται για τις Ηπειρόπιτες

MullenLowe και Ήπειρος εμπνέονται για τις Ηπειρόπιτες

Η Ήπειρος είναι πασίγνωστη για τον τρόπο με τον οποίο και τα πιο απλά υλικά μετατρέπονται σε γεύματα με ξεχωριστές γεύσεις. Με αλεύρι και λίγο τυρί, οι Ηπειρώτισσες παραδοσιακά μαστόρευαν τις καλύτερες πίτες.

Με αυτή την κεντρική ιδέα, η MullenLowe δημιούργησε μια χιουμοριστική καμπάνια για τη νέα σειρά πίτες που λανσάρει στην αγορά η Ήπειρος Γαλακτοκομικά Προϊόντα, τις Ηπειρόπιτες σε τρεις εκδοχές, τυρόπιτα, σπανακόπιτα και κασερόπιτα.

Τα προϊοντα κλείνουν μέσα τους την ιστορία της εταιρείας που ξεκίνησε το 1994, στον Αμμότοπο Άρτας, αρχικά με την παραγωγή της εμβληματικής Ήπειρος Φέτα ΠΟΠ, και τη δεξιοτεχνία της παραδοσιακής μαγειρικής της περιοχής.

Τώρα όμως που τις νόστιμες παραδοσιακές πίτες τις φτιάχνει η Ήπειρος, με βάση τα αγνά υλικά, την Φέτα ΠΟΠ και το κασέρι ΠΟΠ Λεβέτι, οι μαγείρισσες γιαγιάδες στο χωριό έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να κάνουν οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή τους: ηλιοθεραπεία, spa πεντικιούρ, μανικιούρ, μάσκα προσώπου. Σε ένα τηλεοπτικό σποτ που χαρίζει αυθόρμητα χαμόγελα.

Την παραγωγή ανέλαβε η Parasol, σε σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.