28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Dunkin’ Run featuring Ben Affleck

2 MIN READ

Campaign of the Day: Dunkin’ Run featuring Ben Affleck

Campaign of the Day: Dunkin’ Run featuring Ben Affleck

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η αλυσίδα Dunkin’ ενισχύει την συνεργασία που έχει ήδη με τον Affleck μετά το διαφημιστικό ντεμπούτο του στο Super Bowl, με ένα σποτ όπου ο Affleck εργαζόταν σε ένα πραγματικό κατάστημα Dunkin’, όπου ορισμένοι πελάτες δυσκολεύονταν να τον αναγνωρίσουν και τον μπέρδευαν με το καλλιτεχνικό του ταίρι Matt Damon. Το «Drive-Thru» όπως ονομαζόταν, είχε και μια cameo εμφάνιση από τη σύζυγο του Affleck, Jennifer Lopez, συγκεντρώνοντας μέχρι σήμερα πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Με τη δεύτερη διαφήμιση του Affleck, ο ηθοποιός, σεναριογράφος -μαζί με τον Damon είχαν λάβει βραβείο Όσκαρ για την ταινία «Ο ξεχωριστός κύριος Χάντινγκ» του 1997- και σκηνοθέτης παίρνει τη θέση του πελάτη για να προωθήσει τις προσφορές Dunkin’ Run που προσφέρουν εκπτώσεις σε ντόνατς, mini bagels με λουκάνικα, αβγά και τυρί που αγοράζονται με μέτριους ή μεγαλύτερους σε μέγεθος καφέδες. Αυτή τη φορά είναι το προσωπικό των Dunkin’ που μπερδεύει τον Affleck με τον Damon.

Όπως και με το σποτ στο Super Bowl, έτσι και σε αυτή την περίπτωση ο Affleck σκηνοθέτησε τη διαφήμιση, μαζί με την επιλογή του καστ και του συνεργείου. Η καμπάνια σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον νεοπαγή οίκο παραγωγής των Affleck και Damon, Artists Equity, καθώς η Dunkin’ πειραματίζεται με νέους δημιουργικούς συνεργάτες.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Artists Equity.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.