24 Απρ 2024
READING

Φέτος, με τη βοήθεια της The Newtons Laboratory, ο Κωτσόβολος είναι ο ιδανικός νονός

2 MIN READ

Φέτος, με τη βοήθεια της The Newtons Laboratory, ο Κωτσόβολος είναι ο ιδανικός νονός

Φέτος, με τη βοήθεια της The Newtons Laboratory, ο Κωτσόβολος είναι ο ιδανικός νονός

Όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα του σημερινού νονού για το τι θα αγοράσει στο βαφτιστήρι του κατάφερε να κλείσει η The Newtons Laboratory στην digital καμπάνια της Κωτσόβολος για το φετινό Πάσχα.

H νέα ανατρεπτική και χιουμοριστική πασχαλινή καμπάνια του Κωτσόβολου, στην οποία πρωταγωνιστεί η φωνή του Μάκη Παπασημακόπουλου, με κεντρικό μήνυμα «αυτό το Πάσχα δεν έχει Νο-Νο. Έχεις τον Κωτσόβολο Νονό…» είναι ήδη στον αέρα.

Με την υπογραφή της The Newtons Laboratory, η φετινή καμπάνια αποδεικνύει ότι ο Κωτσόβολος είναι ο νονός που όλοι χρειαζόμαστε, καθώς οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι, την οικογένεια, αλλά και για τους ίδιους.

Γιατί ο Κωτσόβολος προσφέρει όλα όσα χρειάζονται σήμερα οι καταναλωτές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Πασχαλινά δώρα, gift cards, οικιακές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και προϊόντα άμεσα και γρήγορα στα χέρια τους, ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα, για να περάσουν τις πιο ωραίες γιορτές.

Ένα εξίσου διασκεδαστικό και χιουμοριστικό περιεχόμενο έχει δημιουργηθεί τόσο στο blog, όσο και στα social media της εταιρείας.

Ενώ με μια ειδικά διαμορφωμένη πασχαλινή σελίδα, οι λύσεις που ο νονός Κωτσόβολος προτείνει, είναι πολλές. Παράλληλα, στα επιμέρους sections της σελίδας -Kitchen, BBQ, Gaming- ο κάθε νονός και όχι μόνο, μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το καλό και σωστό ψήσιμο των πασχαλινών ημερών, για φούρνους, κουζινομηχανές, ψησταριές και κάθε λογής μικροσυσκευές, μαζί με πασχαλινές συνταγές και άρθρα, καθώς και τα πάντα γύρω από το gaming.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.