26 Απρ 2024
READING

Η Attp δημιουργεί για τον Βοσινάκη της Elbisco μια καμπάνια με μεράκι

1 MIN READ

Η Attp δημιουργεί για τον Βοσινάκη της Elbisco μια καμπάνια με μεράκι

Η Attp δημιουργεί για τον Βοσινάκη της Elbisco μια καμπάνια με μεράκι

Η Elbisco συνεργάζεται εκ νέου με την Attp, η οποία υπογράφει μια νέα καμπάνια που αφορά τα Φουρνίσματα Βοσινάκη.

Με την παράδοση των φουρνάρηδων της Ηπείρου, επιρροές από την Πόλη και επιμονή στις αγνές πρώτες ύλες ο φούρνος Βοσινάκη έγινε τη δεκαετία του ’30 το σημείο συνάντησης όλων των κατοίκων της Πάτρας. Το 1977 με τη δημιουργία της μονάδας παραγωγής φρυγανιάς, τα προϊόντα Βοσινάκη μπήκαν σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Σήμερα, η μάρκα Βοσινάκη υπό την Elbisco, με συστατικά την παράδοση και την καινοτομία εξελίσσει την επιτυχημένη συνταγή, δημιουργώντας αυθεντικά προϊόντα και προσφέροντας με έμπνευση και αγάπη, νέες γευστικές προτάσεις απαράμιλλης ποιότητας.

Μετά τις φρυγανιές και τις παξιμαδοφρυγανιές, λανσάρει τα Φουρνίσματα Βοσινάκη, το νέο καθημερινό ψωμί, χωρίς συντηρητικά, που συνδυάζει τη γεμάτη και χορταστική γεύση με την ευκολία του συσκευασμένου ψωμιού. Ζυμωμένο με φυσικά προζύμια και επιλεγμένα άλευρα από εκλεκτά σιτηρά διατηρεί την φρεσκάδα του όλη την εβδομάδα.

«Το νέο καθημερινό ψωμί ήρθε στο σούπερ μάρκετ και δεν είναι μυστικό», ακούγεται στο πρώτο σποτ της Attp, με κεντρικό μήνυμα «με μεράκι, Βοσινάκη».

Η καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση, digital και social media, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κανελλόπουλου και παραγωγή FeelMe Films.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.