29 Απρ 2024
READING

Trending Now: First Layer Mobile Desk Divider

2 MIN READ

Trending Now: First Layer Mobile Desk Divider

Trending Now: First Layer Mobile Desk Divider

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Υπήρξε μια εποχή, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν κολλημένοι στο γραφείο τους για περισσότερες από οκτώ ώρες κάθε μέρα. Αλλά όταν ήρθε η πανδημία και αναγκαστήκαμε να εργαστούμε εξ αποστάσεως, ανακαλύψαμε τελικά αυτό που ισχυρίζονται οι ψηφιακοί νομάδες εδώ και χρόνια: μπορούμε πραγματικά να εργαστούμε από παντού. Ακόμη και τώρα, που οι εργαζόμενοι έχουν επιστρέψει στο φυσικό χώρο εργασίας τους, έχουν μάθει να είναι πιο κινητικοί και ευέλικτοι. Γι’ αυτό οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει διάφορα προϊόντα που ταιριάζουν σε αυτόν τον νέο και μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής.

Είναι πολύ λεπτό, διακριτικό, σε παλ χρωματικό τόνο και υπόσχεται να λύσει τα χέρια κάθε επαγγελματία που αναζητά έναν κινητό σταθμό εργασίας. Το «First Layer» των designers Nankyung Han και Jimin Seol βασίστηκε σε μια ιδέα για ένα κινητό γραφείο που οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν για τηλεργασία ή/και εργασία από οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να φέρουν ένα πραγματικό γραφείο με όλα τα πράγματα που χρειάζονται.

Είναι βασικά κάτι που μπορεί να κρατήσει την οθόνη και μπορεί να χρησιμεύσει ως διαχωριστικό γραφείου, ακόμα και ως τρόλεϊ για να μεταφέρει ο εργαζόμενος τα πράγματά του. Όταν είναι διπλωμένο, μοιάζει με έναν αρκετά μεγάλο χαρτοφύλακα ή μια βαλίτσα. Όταν ανοιχτεί, αναδύεται ένα αρκετά λειτουργικό διαχωριστικό γραφείου που μπορεί να χωρέσει τις συσκευές (οθόνη, πληκτρολόγιο, κινητό τηλέφωνο) και κάθε άλλο απαραίτητο στοιχείο για την διεκπεραίωση της εργασίας.

Το all-in-one σύστημα χαρακτηρίζεται από την ολοκληρωμένη κατασκευή του που ανοίγει για να αποκαλύψει τη θέση σύνδεσης μέσω μαγνήτη για οθόνη υπολογιστή. Στα αναδιπλούμενα φύλλα του μπορούν να συνδεθούν smartphone, έξυπνο ρολόι, ακουστικά αλλά και να φιλοξενηθούν αυτοκόλλητες σημειώσεις, στιλό και πολλά άλλα. Με στόχο, να προσφέρει λίγη ιδιωτικότητα από τους υπόλοιπους σε ένα κοινόχρηστο γραφείο ή έναν open space χώρο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.