29 Απρ 2024
READING

Η Leroy Merlin και η Solid Havas παρουσιάζουν το νέο μας σπίτι

2 MIN READ

Η Leroy Merlin και η Solid Havas παρουσιάζουν το νέο μας σπίτι

Η Leroy Merlin και η Solid Havas παρουσιάζουν το νέο μας σπίτι

Με μια θεματική καμπάνια, η Leroy Merlin και η Solid Havas υποδέχονται την ιδανική εποχή για ανακαίνιση. Η φετινή άνοιξη κατακλύζει τη νέα καμπάνια αλυσίδας ειδών σπιτιού και diy που έχει ως κεντρικό θέμα -τι άλλο;- την ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού.

Η ιδέα της καμπάνιας θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε απόλυτη εναρμόνιση με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Leroy Merlin, που βλέπει πρώτα τον άνθρωπο, τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του και μετά, το σπίτι.

Σε αυτό το πλαίσιο η Solid Havas δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ όπου παρουσιάζονται ανάγλυφα αληθινές καταστάσεις ζωής, προσωπικά βιώματα και ο τρόπος με τον οποίο καταδεικνύεται η ανάγκη για ανακαίνιση σε κάθε σπίτι, όπως και όπου βρίσκεται αυτό.

Την απάντηση σε κάθε “θέλω” τη δίνει η Leroy Merlin με προσωποποιημένες λύσεις ανακαίνισης για να αλλάξει τη σχέση μας με το σπίτι. Από την πρωταγωνίστρια που κρατά στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, και κάθε άλλον πρωταγωνιστή του σποτ που βλέπει τη νέα εξέλιξη στη ζωή του -μέσα από μια μετακόμιση ή ένα γεύμα με φίλους-, η Leroy Merlin αφουγκράζεται την ανάγκη όλων για ανακαίνιση.

Η καμπάνια αναπτύσσεται με θεματικά σποτ που αφορούν την κουζίνα, το μπάνιο και τον κήπο, και προβάλλονται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στα digital και τα social, ενώ θα «ανοίξει» και στις εποχικές προσφορές. Η παραγωγή των ταινιών έγινε από την Stefi Productions.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.